Tarkastaja Turakaisen kiireviikot

Nyt on Tarkastaja Turakaisella sen verran tiukka paikka, ettei ole oikein ehtinyt raportoimaan. Uudessa kodissa on jännää, on pahvilaatikkopinoja ja kaikenlaista muutakin roinaa pinottuna yksi huone täyteen, sitten on yksi pieni huone jossa asutaan, yksi jossa ramppaa kaikenlaista tyyppiä ja tapahtuu vaikka mitä, ja sitten on vielä yksi salainen huone mihin ei ole Tarkastaja päässyt ollenkaan vielä.

Keittiö on se jännin huone. Siellä on käynyt erilaisia asentajia ja ihmettelijöitä. Tänään henkilökunta levitteli seinille pahalta haisevaa tököttiä, mutta silti Tarkastajan piti olla seuraamassa toimitusta. Eihän sitä voi tarkastaa, jos ei näe toimitusta!


Suojamuoveista muodostui oikein jännittävä pieni kolo sokkelien varjoon.


Tarkastajalla on hieman henkilökuntaongelmia, Tarkastajan apulainen on kovin laiska ja tänäänkin tökötinlevityksen aikana veteli vain päiväunia niin että kuorsaus kuului.

Eilen paikalle tuotiin keittiötasot ja vaikka poikien huoneen ovi oli auki, pojat pysyttelivät nätisti kynnyksen toisella puolella. Oli vissiin sen verran jännittävää touhua, ettei tohtinut tulla sekaan. Muuten ajoittain pojat ovat kyllä osallistuneet kiitettävästi, erityisesti Eppu.

Roolit ovat hieman kääntyneet. Kun ennen Mauno oli se joka ryntäsi ovelle kun ovikello soi ja Eppu lonti sitten perässä tervehtimään vieraita kun ehti, on nyt Mauno se vetäytyvämpi joka tarkastelee tilannetta ja vieraita etäisyydeltä kun Eppu käy jo lipaisemassa sormenpäästä. Liekö sitten Epun ahkeran näyttelyreissaamisen ansiota, että se ei tunnu arastelevan vierasta tilannetta, ihmisiä ja paikkaa niinkuin Mauno.

Katsotaan miten käy kun ensimmäistä kertaa mennään pihalle, onko vielä niin että Mauno painelee kuin hirvi ja Eppu tärisee sylissä, vai onko Eppu saanut työmaalla uutta potkua sosiaaliseen olemukseensa.

Kommentit

 1. Huh, Tarkastaja Turakaisella taitaa mennä ihan ylitöiksi, jos apupoikakin välillä vaan nukkuu. Toivottavasti ylityökorvaukset ovat sentään hyvät, suositamme mm. valjastelua ja fasaaninsulkia.

  VastaaPoista
 2. Tarkastaja Turakainen tekee ymmärtääkseni työtänsä nyt jossain muualla kuin Töölössä. Voisiko saada vähän vihiä, missäpäin tai minkä matkan päässä vaikkapa Rautatientorista? ;)

  VastaaPoista
 3. Mekin ollaan anonyymejä eikä kommentoida asuinpaikkaa. Helsingissä ollaan.

  VastaaPoista
 4. Voi tarkastaja-poloa. Ylitöiksi on mennyt kaverilla. Voisi tulla tarkastamaan erään kellarinkin joskus, jos intoa piisaa ja kun kotinurkat on koluttu:) Lampaantalja saattaa haiskahtaa tarkastajan nenuun hmmm... koiramaiselle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin