Mikko etsii kotia!


2-vuotiaalle kastroidulle pronssitäplikkäälle egyptinmaupojalle Mikolle pitäisi löytyä uusi koti. :-(

Valitettavasti yhteiselo kaverikissan kanssa nykyisessä kodissa on käynyt vaikeaksi. Ensiapuna on yritetty Mikon kastrointia, mutta tilanne ei ole parantunut. Mikolla ei vaikuta mitään ongelmaa itsellään olevan, mutta kaveri ei häntä enää sulata. Tämän kuluneen reilun puolen vuoden aikana Mikko on kesyyntynyt kohtalaisen mukavasti, tulee oman ihmisensä syliin kehräämään ja tykkää kovasti huomiosta ja rapsuttelusta. Ruoka maistuu monipuolisesti. Mikko tarvitsisi kodin, jossa se saisi olla ainoa kissa. Kodissa olisi rauhallista, ei pieniä lapsia. Uudella omistajalla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta kissoista. Jos voisit tarjota Mikolle hyvän kodin, tai tiedät jonkun, joka voisi, otahan yhteyttä vaikkapa sähköpostilla (ilman alaviivoja). Rekisteripaperit löytyvät, mutta näyttelijäksi Mikosta ei ole.

MIKOLLE ON ALUSTAVASTI LÖYTYNYT UUSI KOTI JA SEURAAMME TILANNETTA. TÄLLÄ ERÄÄ SIIS ETSINTÄ ON LOPPUNUT.

Kommentit

 1. No voi harmi. Tosi mummo ottaisi, mutta hänellä on jo sellainen (löytö)kissa joka tahtoo olla ainoa. Se, että om sellaisia kissoja, on muuten tosiasia. Eivät kaikki kissat tahdo olla toistensa seurassa.
  Onnea kodinetsintään! (Koska kissat ovat ihania ja ansaitsevst sopivan kodin.)

  VastaaPoista
 2. Pitänee kertoa, että Mikko on nyt melkein sukua Ossulle ja Fuskulle. Elelee poikani kissana ja on mitä valloittavin kaveri. On kotiutunut hyvin ja tuntuu oikein tyytyväiseltä eloonsa ja oloonsa. Henkilökunta palvelee auliisti.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa! Tosi ihanaa että Mikko sai upean kodin, ja itse asiassa vielä ihan meidän läheltä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?