Jättihöpinkäisen karu kohtalo

Täälläpäin asustaa voimakas populaatio jättihöpinkäisiä. Erityisesti nyt "syksymmällä" niitä on pyrkinyt sisäänkin, varsinkin kun täällä nukutaan tuuletusikkunat ja parvekkeen ovi auki.


Eräänäkin iltana henkilökunnan asettuessa nukkumaan alkoi ensin kuulua pieni läpätys, sitten ryminä ja kolina ja sen jälkeen maisk maisk kun Mauno pisteli poskeen höpinkäisen kaikkine jalkoineen. Hyvin näytti maistuvan. Tosin yleensä kuvio menee niinpäin että Mauno ketterämpänä saalistaa ja kun saalis on typertynyt, tulee Eppu ja maiskuttelee poskeensa. Sillä kertaa Mauno päätti käyttää saaliin hyödykseen ennenkuin Eppu ehti paikalle.

Ilmeisesti illalla tai yön aikana on jälleen tullut vieraita kun nojatuolin kyljestä löytyi jälleen yhden jättihöpinkäisen jäänteet.


Olisivatko jalat kutitelleet kurkkua kun kolme oli jätetty?

Kommentit

 1. Jättihöpinkäinen on epäonnekseen mitä erinomaisin saalis kissalle. Hyvä, että maukupojat pitävät huolta höpinkäiskannan koosta :)

  VastaaPoista
 2. Huh! Onneksi tuollaisia ei ole vielä täälläpäin nähty.

  VastaaPoista
 3. Ihq snacksi ikkunassa :) T:Felix

  VastaaPoista
 4. Jalat jätetty...
  Tietenkin, eihän ravuistakaan syödä jalkoja...

  VastaaPoista
 5. Mä ompelin parvekkeen oveen ohuen verhon jotta edes osa ötököistä pysyisi ulkona. Anni ei yleensä itse tapa ötököitä, pyydystää kyllä ja kiljuu, mutta jos minä tapan niin neiti on kyllä pistämässä poskeensa saaliin. On vissiin oppinut, että ruoka tulee eteen kuolleena.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin