Oma tila


Oman tiensä kulkija Mauno on huomannut, että joskus tarvitsee saada rauhaa muusta hulinasta. Oman pesän saa vaikka kaatamalla nojatuolin selkänojatyynyn ja kaivamalla kolon sen taakse.


Mauno on pojista ehdottomasti se joka kaipaa omaa rauhaa ja usein Mauno meneekin nukkumaan ihan itsekseen työhuoneen kaapin päälle tai makuuhuoneeseen sängylle. Eppu on enemmän henkilökunnan läheisyydessä, yleensä olohuoneessa lattiatyynyllä, lattialla tai Pastillissa, vaikkakin välillä pojat karkaavatkin yhdessä kaulailemaan makuuhuoneen sängylle.

Toisaalta ajoittain viileä Mauno on myös se Suurten Tunteiden Mies, eilenkin illalla nukkumaan mennessä henkilökunnan paita kastui rinnuksilta kun Maunon kuolasta, kun herra rrrakasti niiiiin paljon.

Niin se vaan on, Eppu on putkiaivoinen tyypillinen kastraattikolli ja Mauno sitten se tippaleipäaivo, jolla ihan varmasti on jossain piilossa kuningattaren värkit.

Kommentit

  1. Hahaha! Kuulostaa taas niin tutulta, ihan kun meitin tytöt. Bella on se viileä, mutta ajoittain rakkauspuuskia saava tapaus ja Liina paljon suorempi ja rempseämpi luonne.

    VastaaPoista
  2. Kun meilläkin on kaksi ihan eriluontoista niin voin sanoo, että on kiva kun eivät oo ihan samalaisii!

    VastaaPoista
  3. Joo, tylsempää olis jos olis kaks Eppua ja hermot menis jos olis kaks Maunoa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin