Ulkoilua

Niin, tätä se poikien ulkoilu näin talvella on...


Aamulla kun henkilökunta nousee sängystä ja availee verhoja, Mauno pörrää innokkaana parvekkeen oven ääressä. Henkilökunta avaa ovet, jos ei nyt ihan hirveä pakkanen ole, ja pojat siirtyvät "haukkaamaan happea". Siinä sitten tönötetään turkkieläimet pers lämpölevyllä nuuhkien ulkoilmaa. Ulos ei voi mennä, siellä tulee kyl-mä.

Yleenstä tätä "ulkoilu"sessiota seuraa hillitön ralli, jolloin juostaan ympäri kämppää sata lasissa, joko Mauno yksin tai molemmat peräkkäin. Reitti kulkee makkarista olohuoneen kautta joko työhuoneeseen tai keittiöön, parkourtyylisesti välillä lenkin kiipeilytolpan kautta heittäen. Sitten voikin vetäistä aamiaisen kitusiin ja vetäytyä päikkäreille.

Epusta tuli isoisosetä viime yönä, kun veljentyttärentytär Sokeri Iltavillin kissalasta synnytti viisi varsin potraa pentua, kaikki hopeatäplikkäitä ja alkututkailujen mukaan kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Pennuilla on oma bloginsa. Seuraavaksi odottelemme Sokerin äidin pentukuulumisia ihan lähiaikoina, kun Tiitiäinen saa pentunsa Ausare-kissalassa parin viikon päästä. Henkilökunta jo malttamattomana odottaa, koska pääsee pitkästä aikaa palluttelemaan pikkuisia täpinkäisiä.

Kommentit

 1. Ei ole vielä ihan Egyptin lämpötilat :) Onnea uusista sukulaisista!

  VastaaPoista
 2. Eppu taitaa olla jo great grand uncle Sokerin pikkuisille, kun on Tiitiäisen setä. :D Tervetuloa vaan sitten pentuja palluttelemaan!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin tutulta toi aamuhomma! Yleensä vielä bonuksena kierros hiekkalaatikon kautta ;)

  VastaaPoista
 4. No niin tietysti on isoisosetä, henkilökunta taas sekoilee...

  VastaaPoista
 5. Teiän kissat ja Naukulan mamman kommentti naurattaa niin, etten saa sanotuksi mitään :)

  VastaaPoista
 6. Juu, vähintään persus pitää olla Epyktin lämmöissä.

  VastaaPoista
 7. Mahtava kuva! Ei sitä ulos uskalla...ei edes parvekkeelle. Suku kasvaa, se on hyvä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja