Vaatturin assistentti

Henkilökunta hoiteli pitkästä aikaa vähän ompeluhommia tilaustyönä ja siitähän pojilla riemu repesi. Se iso leikattava kangas on jotenkin ihan vastaansanomattoman kiinnostava. Lienee sukulaisuutta lakanoidenvaihdolle, vastaavaa möyhyämistä ainakin aiheuttaa.

Henkilökunnalla on tapana leikata kangas sohvalla, samalla usein telkkaria vilkuillen. Niin nytkin. Kun henkilökunta poistui hetkeksi, oli kangas kumman painava. Siellä oli sisällä joku musta karvamöykky. Pian toinenkin, hopeinen. Ja hirveä möyhynä menossa. Leikkaamiseen meni siis hieman aikaa.

Koska nämä asiat tapahtuvat hartaudella, seuraavana iltana oli vuorossa viimeistelyleikkaukset sekä kääntösaumojen ompelu ja nuppineulottaminen. Heti kun kankaat laski nojatuolin käsinojalle, oli kankaiden välissä asukki. Itse Vaatturi Kuukunainen, joka yleensä on päällepäsmärinä näissä hommissa, ei jaksanut osallistua tällaisten pienten lappusten (tyynyliinat) kanssa möyhyämiseen, mutta assistentti oli kyllä paikalla Tarkastaja Turakaisen ominaisuudessa.


Seuraavana iltana oli sitten vuorossa ompelu. Se ei varsinaisesti enää ole kiinnostava, mutta koska läheisyys on kuitenkin tärkeää, tuli assistentti osallistumaan ompeluun läsnäolollaan ainakin fyysisesti, joskaan ei henkisesti.


Tästä ompelimosta tuotteet lähtevät maailmalle näistä syistä karvoilla höystettynä, mutta onneksi asiakkaat tietävät ja hyväksyvät sen. Tälle ompelimolle ei myönnetä Allergialiiton suositusta.

Kommentit

  1. Hih, mekin aina autetaan kankaan leikkauksessa ym. Outoa ettei tule allergialiiton suositusta. Miksiköhän :-D

    VastaaPoista
  2. Työnjohto paikalla! Tuli varmasti onnistuneet ompelut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja