Isompi ei ole aina parempi

Monet ehkä muistavat tässä joku aika sitten Naukulan Mamman tuomat pookkanat, jotka toivat pojille veden kielelle... nooo, toiselle pikkupookkanalle kävi ehkä hieman huonosti, kohtalolla saattaa olla jotain tekemistä imurin kanssa, mutta ei puhuta siitä nyt.

Henkilökunta päätti korvata puuttuva pikkupookkanan ja ommella pojille porkkanatömpsöttimen, koska vanha tömpsötin alkaa olla jo hieman ällökunnossa. Sama materiaali, sama koko, vähän aerodynaamisempi muotoilu. Samat mausteet.


Iso Porkkana on ottanut hieman hitaan lähdön käyttöön eikä siihen koskettu muutamaan päivään. Sitten sitä tömpsöteltiin öisin, piilossa kameralta. Vihdoin tänään koordinaatit osuivat hetkeksi kohdalleen, oli pikkuisen valoa, kamera, henkilökunta ja tömpsötystä.


Tömpsöttää ei aina saa aivan itsekseen...


Eppukin tuli ja otti pienet maistiaiset. Musta karvasuikero sutimassa jättiporkkanan kanssa ei kuitenkaan ollut se onnistunein kuvauskohde...


Etujaloilla ote ja tiukkaa potkua takajaloilla.


Koko aikaa ei jaksa potkia, mutta peliväline kannattaa silti varata itselleen.


Ei tämä nyt niin hitti ole kuin edellinen perusmuotoinen pötkäle, mutta jos nyt joku välillä tätä tömpsyttää niin se on jo plussaa.

Kommentit

 1. Näyttää todella hauskalta lelulta (: Meillä kelpaa myös tavalliset pehmolelut joille Justus antaa kyytiä silloin tällöin (kissanpennun kokoinen karvainen pehmolelu) :D Täytyneepä itsekin kokeilla josko noille ompelis jostain mukavasta kankaasta lelun (: Täytteeksi voisi toimia kissoista kerätyt karvat , aina kun karvapussin ottaa esiin molemmat hullaantuvat hajuista (:

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaiset tömpsöttäjät! <3

  VastaaPoista
 3. No niin, siellä on sitten porkkanat vähän kasvaneet :D Taidankin nyt tarjoilla takajalkatömpsytintä Namulle!

  VastaaPoista
 4. Aikun ihanan näköistä tömpsöttelyä! En ole kertaakaan nähnyt kissaa livenä mitään potkimassa, mutta sun kuvista saa kyllä jollain tapaa tunnelmasta kiinni. <3 Laitoitko mitä jättiporkkanan sisälle (jos vaikka itse joskus tekisin tulevalle pentuselleni samanlaisen)?

  VastaaPoista
 5. Oi, olisipa meilläkin omaa karvaa, mutta valitettavasti (tai ei sittenkään...) ei noista lyhytkarvaisista niin paljoa lähde, että sillä tömpsyjä täyttäisi.

  Mamma, taitaa olla Namu vielä liian pikkuinen isolle tömpsylle... :D

  Kia, sisällä on vanua ja kissanminttua.

  VastaaPoista
 6. On aikas iso porkkana tuo.. Ja selvästi on mieluinen :D

  VastaaPoista
 7. Otteet näyttää hyville! Porkkana on siis ihan jees :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja