Kätilöpäivystyksessä

Henkilökunta oli tänään päivän tuuraamassa Tiitiäisen henkilökuntaa kätilöpäivystäjänä Ausaren kissalassa. Tiitiäisen pentusia on odoteltu tässä jo useampi päivä, sillä pennut syntyvät yleensä tiineyspäivä 65:n tienoilla ja nyt mennään jo päivässä 67. Viimeksi Tiitiäinen pukkasi maailmaan pennut jo päivänä 63, joten siellä henkilökunta on ollut asemissa jo viime viikon loppupuolilta lähtien. Sovittiin siis että Maunon ja Epun henkilökunta ottaa parin päivän päivystyskeikan, tarpeen mukaan, jotta Thitin omalta henkilökunnalta ei aivan kulu kaikki lomapäivät odotteluun. Tänään siis varahenkilökunta pakkasi aamulla repun ja matkusti mau-tyttöjen luokse leppoisaa päivää viettämään.

Thitin massu on iso ja pyöreä ja selvästi pienelle kissalle raskas jo kantaa. Aika kuluukin siis pitkälti lepäilyn merkeissä lattiatasossa, eikä kiipeilypuita enää katsella sillä silmällä.Maukulaisissahan tyttöset ovat selvästi poikia pienempiä, usein noin 3 kg:n tienoilla ja verrattuna Epun melkein seitsemään kiloon on hyvin erilaista katsella ja käsitellä tuollaista pikkuriikkistä olentoa. Tai no, pikkuriikkistä, aikamoinen pallovatta Tiitiäisellä on. Ainakin päältä päin melkolailla tasapuolisesti jakautunut, joten olisikohan neljä pentua tulossa?Tiitiäisen kanssa asustaa hieman vanhempi ranskatar Gerizah, jolla oli myös hyvin leppoisat otteet. Aurinko paistoi ja me vaan köllöteltiin koko porukka.Pelkkiä epyktiläisiä ei ole tarjolla, mukana menossa on myös musta eurooppalainen Osiris, joka ujona poikana kömpi sängyn alta vasta kahden tunnin päästä firaabelihenkilökunnan saavuttua.Varahenkilökunta yritti koko päivän sivusilmällä seurailla, josko ilmaantuisi jotain synnytyksen käynnistyksen merkkejä. Ei sitten niin mitään. Yhdessä vaiheessa Thiti kävi testaamassa keittiön altaan, josko siitä olisi hipsterihenkisesti allassynnytykseen. Ei, parempi nukkumapaikkana. Ei supistuksia, ei pesäntekoa, ei moukunaa... ei elettäkään kohti synnytystä.Vielä mahtui kerälle vanhaan pesäänkin ja uni tuli hetkessä.


Iltapäivästä Thitin oma henkilökunta saapui töistä ja varahenkilökunta poistui omaan kotiin ruokkimaan pojat. Nyt odotellaan ilta ja yö josko pennut saapuisivat ja jos ei, huomenna sama keikka. Sen jälkeen pentujen onkin jo aika viimeistään saapua.

Kommentit

  1. Henkilökunta on suorittanut tärkeää tehtävää! Ja upeita kuviakin on tuliaisina ♥

    VastaaPoista
  2. Joo, hyviä kuvia tuli tältäkin keikalta! Vaikkei pentuja viä. Ehtii nekin.

    Osiris on kyllä ihan maksimaalinen ukko. Upea kissa ja fantastinen nimi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja