Pömpeli

Henkilökunta repäisi ja tilasi pojille ihka ensimmäisen kaupallisesti valmistetun kiipeilyhässäkän! Silmiin osui edullisesti maltillisen musta versio, jossa ei ole leopardikuviota, hörhellyksiä eikä se ole ruskea. Lisäksi hinta oli edullinen (70 € tarjouksessa).


Pömpeli saapui toissailtana valtavassa pahvilaatikossa. Pojat tietysti kiinnostuivat pahvilaatikosta ensisijaisesti. Henkilökunta asetti Pömpelin ensi hätään vessan viereen, mutta tarkoitus on siirtää se parempaan paikkaan joko makuu- tai työhuoneeseen.

Ensin rumbattiin läpi kolot ja rämpytettiin roikkuvia leluja. Kynsiä terotettiin erityisen innokkaasti ja siihen pinta tuntuu sopivan oikein hyvin. Henkilökunta nosti Epun huipulle ja Eppu rakastui välittömästi. Sen jälkeen se tönötti huipulla aikalailla liimattuna seuraavan vuorokauden. Ensimmäinen yökin kului kiepillä Pömpelin päällä. Nyt meno on vähän normalisoituna, mutta on sieltä tänäänkin jo Eppu käynyt häätämässä Maunon kokeilemassa nukkumista.

Mauno ei tunnu niin kiinnostuneelta vehkeestä, mutta voi olla että osansa on sillä että Eppu nukkuu huipulla, jonkinlainen dominanssitilanne. Molemmat eivät oikein mahdu huipulle yhdessä ja Eppu isompana häätää Maunon nopeasti.


Valokuvaamisen suhteen musta tötterö ja Eppu ei ole "aivan" ideaaliratkaisu, varsinkin kun tänään Eppu ei ihan kirkkaimman päivänvalon hetkellä suostunutkaan Pömpeliin, ja Maunoakin joutui vähän kuviin nostelemaan.


Katsotaan miten Pömpeli pitää suosionsa jatkossa, vai tuleeko siitä turhake jossain vaiheessa.

Kommentit

 1. Onpas hieno pömpeli! Mietin joskus tuollaisen hankkimista meillekin, mutta tulin lopputulokseen että tappeluksi menisi, seitsemän kissaa ja vain yksi pömpeli? Eih... :D

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen pömpeli! Pitäisikö uskaltautua kurkkaamaan ko liikkeen tarjontaa?

  VastaaPoista
 3. Kannattaa kurkata varovasti, saattaa ilmestyä jotenkin kummallisesti ostoskoriin kaikenlaista.

  VastaaPoista
 4. Meillä on toi kanssa ja olemme siihen eritoten tyytyväisiä. Se on päikkäripaikka (no daa ), pakopaikka ja hätäuloskäytävä kirjahyllyn päältä, kun rappuset on varattuna;)

  VastaaPoista
 5. Mieli tekis sanoa, että jos muuttuu turhakkeeksi, niin meille... Mut mahtuuko tänne muka mitä? No ei.

  VastaaPoista
 6. Voi kun näyttää hienolle pömpelille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja