Rakkautta ja anarkiaa, osa II

Jos edellisestä postauksesta jäi sellainen kuva, että Mauno on diktaattori ja dominaattori, niin korjataan hieman sitä kuvaa. Kyllä Eppukin osaa.

Epulla on sellainen periaate, että Mauno ei saa olla minkään kankaan alla piilossa. Ei peiton, maton, lakanan tai viltin. Jos Mauno menee piiloon, Mauno pitää kaivaa esiin. Ja Maunohan taas ei siedä sitä, että sen päälle kiivetään ja pahimmassa tapauksessa vielä otetaan niskaote. Siitä tulee ärähdys.

Henkilökunnalla oli kylppärin matto lainassa makuuhuoneessa maalausprojektissa ja palautusmatkalla kohti kylppäriä iski ilkikuri ja henkilökunta heitti pehmeän maton Pömpelin katolla loikoilevan Maunon päälle. Mauno sieltä ihan tyytyväisenä kurkisteli peiton alta, kunnes Eppu huomasi, mitä on tapahtunut ja loikkasi paikalle.

Ja eikun henkilökunnalle kamera käteen.

Et mee peiton alle! Ei käy!Onhan se Mauno sieltä peiton alta kaivettava esiin!


Maunoa tietysti alkoi ottamaan pattiin niskassa roikkuva öttiäinen, joka vielä yritti haukatakin niskasta. Ei käy. Ei vaan käy. Seurasi mäkätystä.


Mauno hyppäsi pois hullun mastodontin alta ja yritti pientä täppäilyä maasta käsin ja alemmasta kolosta.


Eppu kuitenkin ilmaisi olevansa Kukkulan Kuningas, joka sai häädettyä peiton alla möyrivän herneen, ja totesi, että valtakunnassa kaikki hyvin, linna hallinnassa.


Eppu on kyllä näissä paikanvaltauksissa ykkönen, jos se haluaa jonkun nukkupaikan, se käy ottamassa sen. Se vain menee, jyrää Maunon, Mauno ärtyy ja poistuu paikalta. Homma hoidettu.

Että kyllä ne loppupeleissä on aika tasan ne puntit.

Kommentit

 1. Voi Eppu, oot aikas mörssäri ku tuollain meet toisen jyrään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein kahden kilon painoetu auttaa kummasti... :D

   Poista
 2. Söpöjä ilmeitä! Toisen rivin kuvissa Mauno näyttää suhteellisen ärsyyntyneeltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno on aikalailla tasaisen ärsyyntynyt kaikissa kuvissa :D

   Poista
 3. Hehe, kissoja pitää joskus härnätä, muuten ne luulee että me ollaan ihan lällyjä! Varsinkin kannattaa, jos tuloksen on näin kiva kuvasarja :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl täällä härnyytä saa jokainen joka taholta. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja