Kevätkääryle

Aurinko paistaa jo ihanasti (ja paistaisi vielä ihanammin, jos henkilökunta pesisi ikkunat...), mutta silti näyttää ajoittain olevan tarvetta lisälämmitykselle. Makuuhuoneen patterin päällä oleva ikkunalauta on ollut kovassa käytössä, lähinnä Epun toimesta, joka nukkuu siellä niin ohuena lättynä kuin vain mahdollista on, maksimoidakseen lämmitettävän pinta-alan. Tai sitten se vaan sulaa sinne.


Useimmiten myös työhuoneen sohvan päällä oleva pehmoinen viltti on Epun paikka, varsinkin kun aamupäivästä siihen osuu aurinko, mutta Mauno oli sen yhtenä päivänä löytänyt. Ilmeisesti aurinko ja pehmeä viltti eivät olleet tarpeeksi, sillä Mauno oli onnistunut rullautumaan oikein viltin sisälle.


Väsytti ihan kamalan kovasti, mutta joku häiriköi kameran kanssa.


Onneksi häiriköitsijä kuitenkin siirtyi työpöydän ääreen ja sai sen jälkeen tehdä töitä katsellen Maunon niskaa ja kuunnellen tuhinaa.


Viltti on taiteltuna sohvalle nelinkerroin ja Mauno peiton alle halutessaan kömpii sohvan päästä kahden päällimmäisen kerroksen väliin. Siellä on lämmin ja pehmoinen olla. Kunnes Eppu keksii, että Mauno on jonkun alla piilossa ja siitähän sota syntyy...

Kommentit

 1. Voi vaan kuvitella, kuinka lämmin sun turkki on kun kömmit tuolta kääryleen sisältä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno ei yleensä edes välitä kovin kuumasta, sille selkeästi tulee helposti kuuma esimerkiksi Epun kainalossa ja siirtyy pois. Samoin nukkuu sylissäni huomattavasti harvemmin kuin Eppu. Köllöttelee kyllä, mutta siirtyy sitten nukkumaan väljemmille vesille.

   Poista
 2. Kylläpä on hyvä värikin viltillä!

  VastaaPoista
 3. Viltti on ihan parasta! Kiva että teilläkin on. Meil on semmoinen jossa on kaikkien meillä asuneitten kissojen hajut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil ei onneksi ole muiden kissojen hajuja. Sais muuten viltti kyytiä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja