Kuppi nurin

Harmaa Muuton huopakoppa on ollut Linnan katolla jo jonkun aikaa, koska ikkunalaudalla siitä ylettää nakertamaan amppelissa roikkuvaa rönsyliljaa, ja tätä erityisesti Eppu on hyödyntänyt. Siispä koppa siirtyi pois amppelin alta. Linnan katolla kopassa ovat viihtyneet molemmat hyvinkin aktiivisesti, sekä yhdessä että erikseen.

Ongelma yhdessäolossa on se, että koppaan on ensin mentävä Epun, sitten Mauno voi mennä perässä. Jos taas kopassa on ensin Mauno, se ei siedä sitä, että Eppu tulee sen päälle – ymmärrettävästi Mauno ehkä kokee hieman jäävänsä alle... – ja siitä syntyy tappelu.


Tänään Maunolla meni kuppi nurin, kun Eppu änki taas päälle. Aikansa painittuaan molemmat puoliksi putosivat Linnasta alas ja koppa jäi kallelleen. Pojat kävivät makuuhuoneessa ottamassa kunnon tatamipainit ja sitten Mauno palasi ylös koppaan. Ei paljon häirinnyt, että koppa oli kallellaan.


Ehkä se vain näytti näin ihmisnäkökulmasta hankalalta. Kun kuvittelee, että sänky olisi yhtä vinossa.


Mutta miten toimii kissabloggari? Ensin otetaan kuvat ja sitten päästetään kissa kiipelistä.

Kommentit

  1. Nimenomaan, noin se menee meilläkin: ensin kuvat, sitten toiminta. :D Sama pätee tietysti ja ERITYISESTI myös tapauksiin, joissa kuvauskohde tekee jotain äärimmäisen luvatonta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, koulutuksen tiukkuus ehkä vähän kärsii siitä kun komentaa, että älä liiku tai ainakaan poistu luvattomasta paikasta ennenkuin saan kuvan... mutta niin kauan kuin kukaan ei ole vaarassa, kuvaus tulee ensin, jos siihen on pieninkin mahdollisuus. Usein vaan ne tilanteet ovat niin nopeasti ohi tai tapahtuvat yöllä tai muuta kuvausmahdotonta. Joku kissakuvaketju netissä kiesi, missä kissat olivat sotkeneet oikein kunnolla ja siinä oli yksi kuva, missä oli pudotettu joku astia ja lattialla oli sirpaleita – siitä totesin että tuossa tilanteessa en kyllä kuvaisi vaan kiikuttaisin kissan pois ja siivoaisin ensin sirpaleet.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja