Perjantai


Nätti ja monsteri, samassa paketissa.


Kyllä on tällä viikolla huomannut muutamaan otteeseen, että maaliskuu on alkamassa ja aurinko on paistanut. Jonkun tyypin käpyrauhaseen tai jotain. Oli parina aamuna aikamoiset sembalot kun henkilökunta olisi vielä nukkunut. Eikun tyypit vetää rallia ja painimatsia, sängyssä tietysti. Pikkulikka agitaattorina. Sitä jo kahden patun kanssa elellessä ehti unohtaa (ehkä hetkeksi), mitä se nuoren kissan virta on.

Onneksi neiti on myös melkoisen itseohjautuva ja pelailee hiiriensä ja pallojensa kanssa itsekseen. Välillä meno on niin hurjaa, että me vaan Epun kanssa käännellään päätä sen mukaan mistä suunnasta mihin suuntaan hopeinen salama vilahtaa ja huokaistaan. Yleensä sillä salamalla on jotain suussa ja häntä mutkalla. Väliin sit otetaan ohjattuja huiskaleikkejä. Ja sitten se salama tulee henkilökunnan syliin ja näykkäisee hampaillaan nenästä tai leuasta. Kyllä, meillä on talouden ensimmäinen rakkauspurija.

Kommentit

  1. Ihan viattoman näköisenä sitä tuossa ekassa kuvassa ollaan, kukahan teillä oikein rallittelee, ei ainakaan tuo höpönassu 😀

    VastaaPoista
  2. Hehe, joo kyllä on virtaa täälläkin kun on suht nuorta verta :-D Zetorin energiapommeilu tarttuu Ilonaankin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Pieni poika etsii omaa kotia

Haastaja tortulle