Tirppusen linjat

Suloinen on koko Pikkulikka, mutta yksi hauskoista ominaisuuksista on leuan alla olevat linjat. En tiedä miksi niitä pitäisi kutsua, mutta samanlaiset ovat kuin viiksityynyissä olevat viiksien tyvet. On niille varmaan joku tieteellinen nimikin, mutta mikälie.


En muista Maunolla olleen tuollaisia, ainakaan noin selvinä, ja Pastamuntterista nyt ei osaa sanoa kun on niin, noh, musta. 

Ja sitten se pakollinen kuvaushaukotuskuva.


Pastamuntterin kanssa käytiin viikko sitten putsimassa hambit ja otettiin samalla seniorin verikoepaketti. Kaikki oli sillä suunnalla vallan mainiosti, ihan jokainen arvo nätisti viitteiden sisässä, joten henkilökunnalla on hyvä mieli. Noottia tuli painon noususta, nyt painoa 7,2 kg, josta ansaitsi merkinnän "ylipainoinen". Kyllähän se on kotonakin huomattu, Maunon kuoleman jälkeen paino nousi kun liikunta väheni ja myös syöminen on "parantunut" (eli ronkelointi vähentynyt) kun Tirppunen tuli, kai se on jonkinlaista oman annoksen turvaamista. Pitäisi siis katsoa hieman tarkemmin Epun syömisiä, mutta onneksi liikunta on lisääntynyt ja selvästi molempien luottamus kaveria kohtaan kasvanut niin että painimatseja otetaan koko ajan enemmän ja enemmän. Varmaan myös lisääntyneellä valolla on osuutta asiaan. Valitettavasti valo ei ole niin paljon lisääntynyt että käyttökelpoista kuvaa Pastamuntterista olisi filmille tarttunut... Mutta vaikka Lyyra saakin nyt tähdittää blogia niin kyllä täällä Epulla on asiat hyvin.

Kommentit

 1. Hyvä että molemmilla viikset kunnossa ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No onhan se oikeasti vähän massaa kerännyt ja ei se pahaksi olisi alle seiskan pudottaa, mutta ei se nyt mikään lössökään ole. Iso poika.

   Poista
 3. Jännät ja söpöt linjat.
  Eppu on vaan kerännyt vähän lämmittävää kerrosta talven varalle, kyllä se siitä lähtee, kun aurinko rupeaa kunnolla lämmittämään 😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meno kiihtyy kun aurinko paistaa, eiköhän se kesää kohti sutjakoidu. Aurinkokin kuumentaa mustaa kissaa niin että rasva sulaa...

   Poista
 4. Valo! Hieno asia. Saisi meilläkin rallit lisääntyä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja