Virpuli varpuli

Mmmmm, erinomainen bukee, kevät 2018, aurinkoiselta etelänpuoleiselta ojanpientareelta...


Ovikello soi muutamaan kertaan viime sunnuntaina ja henkilökunta vaihtoi risuja suklaaseen. Karvaisten mielestä oikein oiva vaihtokauppa.

Oi kissalelujen jumalatar, anna meille – minulle – iso kimppu huiskia...


Ta-daa!


Pikkulikka jotain hosuu, mutta en jaksa hötkyillä. Nää on niin nähty. Hetken ne on tossa ja sit ne johonkin korkealle häviää.


Ja sit olis vielä terveiset niille kääpiöille, jotka ovikelloa rimputti. Hymyilen teille kauniin pääsiäishymyn. Ei tarvii tulla ennen ens vuotta.


Meillä kävi kyllä ihan todella hienoja noitia sunnuntaina. Kaikki olivat valmistautuneet, kysyttiin saako virpoa, lausuttiin lorut ja jokainen antoi hienon koristellun oksan ja kiitokset palkasta. Ei mitään niitä lieveilmiöitä, mistä paljon puhutaan, että isot lapset tulevat puskasta riivityn koristelemattoman oksan kanssa ja sanovat "anna rahaa". Eikä kukaan tullut ennen kymmentä. Phuuh.

Kommentit

 1. Heh , hienoja huiskia ! Mutta neiti taisi sekoittaa virpomisen ja Halloweenin . . . siis tuo hymy . . .huh !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ei oo ihan Lyyran suosikkeja, kovin arvaamattomia ja meluisia ovat.

   Poista
 2. Lyyra, WAU mikä hymy. Mutta kyllä kelppa hymyilläkin kun kissajumalatar antoi noin hienot lelut kääpiöiden tuotavaksi.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kuvia! Satuin juuri pari päivää takaperin näkemään Kodinterrasa myynnissä koristekeppejä, joissa kaikissa höyheniä päissä. Mietin siinä itsekseni, että ei kauan pysyisi ne meillä koristeena, kun höyhenet olisi metsästetty.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyhen ei ole kissatalouden somiste, ainakaan kovin pitkään.

   Poista
 4. Eiiii taas nää kuvat :-D sata hihitystä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Pieni poika etsii omaa kotia

Haastaja tortulle