Kiipeilyahdistusta

Sisustusfriikkinä ahdistun kaikista rumista kissatavaroista. Kissa on kaunis eläin, miksi ne tavarat ovat silti niin rumia?!? Matkakopan kelpuutan muovisen purkin, vaikka itseni tuntien tiedänkin jossain vaiheessa päätyväni haikailemaan Argon hienon kassin perään. Mutta ne esillä olevat tavarat!

Vessakriisiä olen aiemminkin tuskaillut. Toinen kriisin aihe on kiipeily"puu". Tiedän, että kissat rakastavat kiipeilyä ja korkeita paikkoja - joten sellaisia pitää niille tarjota. Mutta herranjestas ne kauppojen valmiit kiipeilypuut ovat k-a-m-a-l-i-a. Ei sellaista pysty kotiinsa hankkimaan. Jotain on kuitenkin järjestettävä.

Ensivaiheessa Mauno saa harrastaa kiipeilyä olemassaolevilla rakenteilla. Kirjahylly, keittiön kaapit - vassokuu. Mutta olisihan se hienoa jos herralla olisi ihan oma kiipeilystandi. Tänään lehdestä bongasin Askon Maddie-hyllyn.


(kuva napattu Askon sivuilta www.asko.fi)

Aloin miettimään (ja photoshoppailemaan). Hylly itsessään ei ole ihan sitä mitä haluaisin, mutta vastaavan rakentelemalla voisi saada ihan varteenotettavan rakenteen aikaiseksi. Kompaktimpi koko, isompi hyllyväli ja toinen väri ja jesh, siinä voisi olla ajatusta.Toteutusta vailla. (Ja rahoitusta.)

Kommentit

  1. Ei muuta ku mittoja tästä(kin) tulemaan, niin pistetään puuseppä hommiin :D

    VastaaPoista
  2. Just jossain lehdessä näin kuvan kissasta, joka istui vanhojen korkeitten maalarintikkaiden päällä ikkunan edessä. Askelmilla pääsee kiipeilemään, ja tikkaat ei ole olleskaan niin rumat kuin "oikeat" kissojen kiipeilypuut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin