Melkein kuusi viikkoa

Tänään pääsin taas tervehdyskäynnille palluttelemaan Maunoa. Maukka oli kasvanut reippaasti edellisestä visiitistä ja oli oikein komea poika. Komein kaikista, tietysti. Sillä on suurimmat ja selkeimmät täplät, ja kooltaankin se on suurimmasta päästä, vain alunperin pienin tyttö taitaa olla mennyt sen ohi. Kaikki pennut ovat kuitenkin tasaisia kehityksessään ja jo oppineet sisäsiisteiksi.

Pennut ovat myös niin liikkuvaisia, että niistä on ihan mahdotonta saada hyvää, kokonaan tarkkaa kuvaa. Aina on joku kohta liikkeessä ja epätarkka, yleensä pää.

Koko porukka syömässä, lukuunottamatta Leijonakuningasta, joka on vielä toistaiseksi pienin ja jolle ei oikein maistu kuin äidin maito.Mauno sisaruksen ja äidin kanssa syömässä, Mauno oikealla.Kaikki muut ovat jo lähteneet leikkimään, mutta Mauno jaksaa äidin kanssa kupilla...

Ja kun äitikin on lähtenyt, Mauno jaksaa...

Tässä näkyvät parhaiten Maunon hienot täplät, jotka ovat poikueen suurimmat. Kuulemma isällään on samanlaiset isot täplät.Kaikki naamakuvat ovat enemmän tai vähemmän epätarkkoja, voi kurjuus, Maunolla kun on niin nätti naama ja ihana huolestunut mau-katse.

Kommentit

  1. Nöpönenä. :c) Tosi kauniisti ovat täplät jo tulleet esiin!

    VastaaPoista
  2. Maunolla on ihana nokinenä. Ja suuuuuret silmät. Jännää kun pennut ovat niin erinäköisiä naamastaan, kaikilla on ihan oma ilme. Ja väreissä ja kuvioinneissakin on tosi paljon eroja. Leijonakuningas on tosi tumma, Kukkaisprinsessa taas aivan vaalea.

    VastaaPoista
  3. Noista sen varmaan huomaakin ihan eri tavalla kuin venäjänsinisistä tai bombay-pennuista, jotka kaikki ovat yksivärisiä ja siten hämäävän samannäköisiä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin