Maunolle matkakoti

Kävin tänään tarvikeostoksilla. Havahduin aikatauluun että eilen oli toiseksi viimeinen tilipäivä ennen Maunon saapumista ja siitä seuraavasta on sitten tarkoitus maksaa itse Maukka. Eli tarvikeostoksille mars.Ostin kopan. Päädyin mietinnöissäni kassin sijasta sittenkin muoviseen kuljetuskoppaan, sen kassia helpomman siivottavuuden vuoksi. Koppa on Clipperin Cayman, keskikoko. Sen lukitussysteemi vaikutti mukavammalta kuin muuten vastaavan Atlaksen, mutta tiedä sitten häntä.

Koppaan hurautin Vallilan kankaasta patjan pehmusteeksi, kun ompelukone sattui olemaan sopivasti pöydällä muiden keskeneräisten puuhien vuoksi. Siellä kelpaa Maunon matkoilla köllötellä.

Lisäksi ostin yhden laatikollisen penturuokia, harjan, huiskalelun ja pesuainetta. Ei, en aio alkaa pesemään Maukkaa mitenkään säännöllisesti, mutta sen varalta, että jotain totaalisen sotkevaa sattuu, en halua lähteä kaupungille ryntäilemään pesuaineeen perään vaan kyllä sitä on hyvä olla kaapissa.

Vielä pitäisi tehdä päätös vessa-asiasta, hankkia jonkinlainen raapimasysteemi, kynsisakset ja ruokavarastoa ainakin voi kohentaa pikkuhiljaa... Mitähän vielä?

Kommentit

  1. Saako udella mitä penturuokia hankit, ja mitä kasvattaja suositteli? :c)

    Pesuaine on aina hyvä olla. Sitä tarvitaan viimeistään silloin, kun kissa on pumpattu täyteen parafiinia. Nimimerkillä kokemusta on. 8c[

    VastaaPoista
  2. Penturuokia ostin sellaisen Hill'sin pakkauksen missä oli 12 pkt märkäruokaa. Kasvattajakin muistaakseni juuri niitä on käyttänyt, muutenkin suositteli ns. eläinkaupan hyvälaatuisia penturuokia, eli ajattelin nyt sitten hankkia varuiksi valikoiman erilaisia ja katsoa mikä Maunolle maistuu. Tuo nyt oli vain sellainen pieni paketti, jolla ei pitkälle pötkitä, mutta on sentään jotain valmiina. Raksuja pitää vielä hankkia myös.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin