Katti kassiin

Tässä joutuu jonkinlaista kantovälinettäkin miettimään Maunoa odotellessa. Suurin linjapäätös pitää ensin tehdä sen välillä hankkiiko muovisen kopan vai kassimallisen pehmeämmän. Kissan kannalta hieman tilavampi lienee se muovinen laatikko. Toisaalta, näin autottomana kääpiönä voisi olla helpompaa kanniskella kassimallista pehmeämpää. Muovinen halvempi, kassimallit järjestään kalliimpia.

Malleja netistä surffaillessani löysin Argo Petascope Airline Approved Carrier'in. Se näyttäisi vallan ideaalilta tuotteelta - kassimainen, hieman pehmeä, mutta silti jämäkän oloinen ja materiaali näyttäisi lupaavan helpolta mm. puhtaanapidon kannalta. Valmistaja Teafco.Ongelmana on se, että jälleen mennään ison veden toiselle puolelle. Kyllähän sieltä saisi nettikaupoista tilattua, mutta naftisti menee tullirajan yli, joka saattaa tietää hankaluuksia. Halvimmillaan on näyttänyt olevan 74 dollaria ja dollarin kurssihan on edelleen edullinen euroon nähden.

Kummallinen firma muuten, erittäin asiallisen näköisiä erilaisia kasseja - ja sitten muovihenkareita lemmikeiden vaatteille! Paha uskottavuusongelma.

Kommentit

 1. tuossa näyttää olevan aika paljon tuota muovista näköalaikkunaa mutta onko myös tarpeeksi ilmastointia, kissa tarvitsee siellä ilmaa ja kuumalla tuollainen voi olla aika hikinen koppi- kaikki eivät helpolla suostu tuollaisiin oloihin, ainakin pitää ihan pikkuisesta asti opettaa (se on niin persoonakohtaista niin kuin kaikki kissoissa)

  VastaaPoista
 2. Siis nuo kaikki ikkunathan ovat verkkoa, joten ilmastoinnin luulisi olevan kunnossa.

  Siksi toisekseen Mauno kun on vasta 5 viikkoa niin pennustahan tässä ollaan opettamassa.

  Ja kolmanneksi, meidän reissut lienevät pääosin eläinlääkärireissuja (joita ei toivottavasti kerry rokotuksia ja perustarkastuksia paljon enempää) niin tarkoitus ei ole kassissa tuntikausia kuskata.

  Joku kulkuväline kuitenkin pitää olla.

  VastaaPoista
 3. okei - mutta eihän Hän ole vielä sinulla opetettavana.
  Tuo näytti niin kovin muovilta kaikki - on siis siis verkkoa? Hyvä.
  Itselläni on sellainen peruskantovärkki, se on iso ja kun siellä ei tarvitse olla kuin ne lääkärireissut niin se on yhtä huutoa:)
  Anteeksi että kysyn mutta miten sinne greippisivulle pääsee:)
  (Tiedän että se on vain kutsutuille mutta miten pääsee kutsutuksi?)
  (Onko sulla siis postia johon voisi kirjoittaa, sinullahan on ilahduttavimpia sisustussivuja koko netissä.
  Anonyymi = vanttuu

  VastaaPoista
 4. Ei ole opetettavaa vielä, eikä kassiakaan, mutta sitten kun on opetettava niin on oltava se kassikin, eipä sitä viitsi muovikassissa kotiin hakea.

  Greippipuuhun pääsee vain kutsulla ja kutsu on vain henkilökohtaisesti tuntemilleni ihmisille, joille on muutenkin pääsy kotiini.

  Anonyymin sijasta voi joko rekisteröityä tai edes klikkasta sen Nimi/URL-täpän ja laittaa siihen nimensä. :)

  VastaaPoista
 5. Taisinpa nähdä kyseisen kantolaukun itiksen Megaeläimessä! Ja vielä vihreänä.:D verkoituksessa oli metallia, joten kissan on mahdoton päästä ulos kopastaan hepulin sattuessa. Hinta oli tosin aika suolainen, 140 euroa!

  Sata varma en ole, mutta samaa näköä oli sen verran paljon, että jos laukku vielä kiinnostaa niin käy ihmeessä tarkistamassa!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Pieni poika etsii omaa kotia

Haastaja tortulle