Iso ikävä


Maunolla oli ilmeisen ikävä henkilökuntaa reissun aikana. Sen jälkeen se on liimautunut kiinni kuin iilimato. Yöt on nukuttu vieressä tiukasti, ja niin tiukasti, että selkäpuoli ei käy, vaan pitää päästä sinne paraatipuolelle. Jos henkilökunta kääntää kylkeä, kiertää Mauno toiselle puolelle.

Epun kanssa Maunolla on vähän kireämmät välit. Sunnuntaina yöllä palatessamme tuli tietysti suhinaa, mutta myös nuolemista. Maanantaina aamullakin vielä oli vähän sähähtelyä ja edelleen painiminen menee aika usein marmatukseksi, ihan ei Mauno vielä tunnu luottavan, että se on se tuttu kaveri ja sen kanssa kyllä voi vääntää ihan kunnolla. Poikien yhteiset leikit ovatkin nyt vähän vähemmällä ja se lisää taas puolestaan paineita henkilökunnan suuntaan, erityisesti Maunon suunnalta. Pitäisi viihdyttää. Mutta sitten ei kuitenkaan leikistä oikein kiinnostuta. Ulos tekisi mieli.

Aamulla lensi kiljuhanhi ulos makkarista neljän maissa. Keittiössä oli sitten vastassa lattialle kipattu ruokakuppi, tonnarit pitkin keittiön lattiaa.

Kommentit

 1. Voi Maukka-parkaa. Meillä on reissuajat olleet niin hiljaista väkeä, että tänä aamuna piti ihan nousta katsomaan, että onko Kiija hengissä, koska vielä yhdeksältäkään ei kuulunut mitään. Kun yleensä siis hilluu koko yön. Jospa ne välit siitä tasoittuis pojilla!

  VastaaPoista
 2. Liikuttava Mauno! Toivottavasti antaa pian anteeksi myös Epulle kauhean parin päivän katoamisen.

  VastaaPoista
 3. Ei se katoaminen, mutta että tullaan ihan vieraalle haisevana...

  VastaaPoista
 4. Ensi kerralla Eppu pitää pyyhkiä jo rapussa kotihajuisella pyyhkeellä tms. Sitten Mauno ei huomaakaan, kun hajunaamioitunut Eppu palaa kuvioihin. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin