Pyärtymys ja hualestumus

Nyt tuli pyärtymys! Henkilökunta kertoi, että on mennyt ja myynyt meidän kodin.


Kysyn vaan, että mihis me sit joudutaan?!?


Nyt kun prosessi on ohi, voi kertoa, että näin pääsi käymään. Koti on myyty ja uudesta ei ole tietoa. Eiköhän me johonkin päästä päämme kallistamaan.

Muutama yksityinen näyttö ehdittiin pitää ja pojat olivat kuulemma käyttäytyneet oikein nätisti. Tai ainakin melkein. Kovasti oltiin oltu isäntiä ja seurailtu mukana ja juostu ja tohkattu. Ja Eppu oli tapansa mukaan köllötellyt selällään keskellä lattiaa. Oikein reippaita poikia siis, vaikka ovesta oli tullut uppo-outoja ihmisiä.

Tästä tulee vielä omituinen kesä. Työnantaja on vapauttanut henkilökunnan työn tekemisestä kokopäiväiseksi poikien henkilökunnaksi ja nyt henkilökunta vielä meni ja myi kodin. Kuulostaa muutoksilta.

Odotamme seuraavaa siirtoa.

Kommentit

 1. Eppu älä pyärry ja Mauno älä hualestu! Kyllä se uusi koti löytyy. Onnea myynnistä ja etsintään! :)

  P.S. Hauskaa, että pojat olivat kotona ja esittelivät asuntoa. Useinhan kissat laitetaan hoitoon, etteivät vain häiritse. Mutta eikös se tuo vain asunnonostajille hyvää oloa ja positiivisia mielikuvia, jos näytössä on kaksi mau-kuvaa kiinteistönvälittäjää?

  VastaaPoista
 2. Ainakaan tässä tapauksessa karvaiset isännät eivät tuntuneet olevan haitaksi! Onnea kaupoista!

  VastaaPoista
 3. Välittäjän kanssa pohdittiin miten kissojen kanssa, mutta päädyttiin siihen että järjestetään näytöt yksityisnäyttöinä niin poikien ei tarvitse lähteä mihinkään. Kahta on sen verran vaikeampi kuskata pois. Ja kun pojat kuitenkin ovat sosiaalisia ja vieraisiin hyvin suhtautuvia, niin uskalsi päästää vieraat ihmiset käymään. Ja loppujen lopuksi kuulemma kaikki vieraat olivat olleet hyvin ihastuneita poikiin ja niiden touhuihin.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, uusi kämppä löytyy varmasti nopeasti! :) Eppu ja Mauno ovat olleet erinomaisia asunnon esittelijöitä.

  VastaaPoista
 5. Ihan sydäntä kuristaa ajatus, että luovut noin UPEASTA asunnosta (jota olet vielä rempannutkin niin pieteetillä), mutta toisaalta en tiedä kaikkia päätökseesi johtaneita syitä, jotka ilmeisesti ovat olleet painavia. Toivottavasti löydät entistä upeamman uuden asunnon. Oletko muuten ajatellut pysyä jossakin siinä vanhan lähettyvillä vai vaihtaa maisemaa pidemmälle?

  VastaaPoista
 6. Aijai. Olit laittanut niin nätiksi ja niin paljon... No mut, kai se pitää uskoa että ite tiedät. Toivottavasti uudet asukkaat on edes tosi ihastuneita ja kivoi ihmisiä eikä mitään urpoja joiden ainoo hyvä puoli on lompakkopuoli.

  Mauno ja Epe hoitaa homman kuin homman! Ja kyllä se uusi kotikin järjestyy.

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs teillä on tosiaan muutosta kerrakseen. Mauno ja Eppu ansaitsevat kyllä tunnustuksen erinomaisesta myyntityöstä. Jos oppisivat vielä avaamaan oven näyttöön tulijoille, niin välittäjää ei olisi varmasti tarvittu ollenkaan.

  Yrittäkää nyt löytää jostain kuitenkin jatkossakin katto pään päälle. Mäykynen ja Elli voi ehkä tarjota hätätilamajoituksen Maunolle ja Epulle meidän terassilta, jos oikein pahalta näyttää ;)

  VastaaPoista
 8. Kun takanasi ovi sulkeutuu avautuu edessä uusia. Onnea henkilökunnalle ja pojille tulevaan seikkailuun.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin