Ronksuttava musta aukko

Henkilökunta on hankkinut sellaisen ronksuttavan ihmevehkeen.


Sitä pitää tulla aina katsomaan kun se alkaa ronksuttaa, vaikka se on aika pelottava. Sieltä mustasta aukosta tulee sellaista valkoista juttua, ja aina kun se nytkähtää eteenpäin, pitää hypätä taaksepäin. Se voi vaikka hyökätä sieltä päälle.

Kaikenlaista roinaa sitä pitää kotiin raahata.

Kommentit

 1. Printterit on meilläkin hurjan jänniä. Mustesuihkuprinttereissä liikkuu sellainen antura eestaas ja sitä on kiva vaania ja yrittää täppäillä tassulla. Laserprintteri taas vetää paperin vauhdilla sisään ja ulos. Ei ole halvat nuo citykissojen huvit.

  VastaaPoista
 2. Hiano printteri! Saako sillä tulostettua valokuviakin? Meidän koneella saa, mutta olen vasta yhden rohjennut printata. Pitäisi vaan päättää, mihin niitä kivoja kuvia laittaisi esille. :)

  VastaaPoista
 3. Pari vinkkiä:

  - Niitä valkoisia ei kannata pelätä. Itse asiassa niitä kannattaa odottaa ronksuttajan päällä kököttäen, se on jännittävää.

  - Jos ronksulla voi myös kopioida, kannattaa änkeä itsensä levylle ja toivoa, että joku painaa nappia. Ihmisetkin - ainakin telkkarin mukaan - kuvaa itseään istumassa kopiokoneen päällä. Ainakin bileissä.

  - Tämä on tärkein: niitä valkoisia kannattaa varastaa ja silputa. Jos teidän(kin) henkilökunta on hidas ja itse on nopea, saattaa saada saaliiksi jopa jotain henkilökunnan mielestä tosi tärkeää, ei tosin enää valkoista, vaan mustavalkoista.

  Kysykää vaan, jos haluatte tietää lisää ronksuttimesta ja sen (väärin)käytöstä. Mä tiedän!

  t. Toto

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut tollanen ronksuttaja jo pari vuotta. Sen päällä on kiva istua ja varsinkin silloin kun se ronksuttaa. Sit kun se imasee paperin sisäänsä, pitää äkkiä yrittää ryöstää se paperi tai työntää nenä/tassu mukaan.

  VastaaPoista
 5. Meillä ronksuttaja on valitettavasti huoneessa mihin kissa ei pääse, en tiedä miten tuo siihen siis reagoisi. Dvd sitä vastoin on jotain mikä menee Annin pieniltä aivoilta yli. Ei vaan voi tajuta miten se silleen aukee ja menee kiinni!

  VastaaPoista
 6. Pojat hei, sinne mustaan aukkoon pitää työntää pää mahdollisimman pitkälle! Ei se sieltä päälle hyökkää, jos on pää tarpeeksi syvällä aukossa!

  VastaaPoista
 7. Heeei, heiii, jotain rajaa *henkilökunta peittää ruudun pojilta*, ei oo kiva jos toi kuusikiloinen jötkäle menee istumaan ronksuttimen päälle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin