Pyytämättä, mutta ei yllättäen

Jostain syystä talouden kukkamaljakot ja tuikkukipot ovat käyneet parin viimeisen vuoden aikana aika tarpeettomiksi. Henkilökunta on aikeissa perata jättää sellaiset pois muuttokuormasta ja perata tavaramäärää muutenkin hieman pienemmäksi. Tarkoitus on mennä kirpparille ystävän kanssa juhannuksen jälkeen, mutta tässä odotellessa henkilökunta kuvasi muutamia ylimääräisiä tavaroita blogikirppariin. Ikkunalaudalla on hyvä tila ja valkoinen taustaseinä, joka ei heijasta kuten keittiön tasot.

Siellä missä kuvataan, on paikalla myös Mauno. Mieluiten keskellä kuvaa.Vaikka mallin työ onkin oikeastaan aika väsyttävää...


Niin on muuttaminen ja pakkaaminenkin.

Kommentit

 1. Heii, sun tarttee kertoa sitten kun kirpparille menet, niin osaan tulla paikalle tyhjentämään sun pöydän! ;D
  Toisaalta, itsekin varmaan pitäisi kirpparille suunnata... miten sitä tavaraa aina kertyykin nurkkiin? Unelma olisi asunto, jossa olisi vain tarpeellisimmat, eikä mitään nurkissa pyörimässä.

  VastaaPoista
 2. Heh, jostain kumman syystä täälläkin on kukkamaljakot ja tuikkukipot siirretty vähin äänin varastoon :D Muutama kukka vielä on hengissä, katsotaan kuinka kauan.

  VastaaPoista
 3. Kävin katselemassa - kauniita kamoja ja paljon. Valitettavasti sama tilanne, että maljakkoja ei juurikaan tarvitse... Tommosen Maunon kyllä vois ottaa, mutta se ei taida olla myynnissä vielä :->

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin