Velipoika juhlii

Epun veli Emi, Iltavilli Emir Ehsan, valmistui tänään Tikkurilassa URKin näyttelyssä Supreme Championiksi eli ylimpään titteliin. Eppu, Mauno ja henkilökunta onnittelevat Emiä sekä omistajia Petraa ja Päiviä!


Emi otti päivän melko lungisti, pötkötellen ja välillä vähän häkissään möyhöten, mm. verhojen takana piti käydä useampaan otteeseen kuikuilemassa josko siellä olisi naapureita tyrkyllä.

Henkilökunta unohti ottaa kameran reissuun ja kännyllä tuollaisesta mustasta pojasta on aika hankala saada kuvaa, mutta onneksi Emi tuli välillä ihan luukulle...


Noh, jonkinlainen shotti sentään saatiin.


Emillä olisi ollut tilaisuus valmistua jo eilen, mutta Turokin näyttelyssä pari viikkoa sitten se jäi tanskalaiselta tuomarilta ilman sertiä - draculahampaiden vuoksi! Hölmö tuomari ei osannut arvostaa veljesten yhteistä hienoa ominaisuutta vanpyyrihampaita! Hmph!

Emi on veljensä tavoin erittäin rakastettava ja rakastava nuori herra, ja vaikka Eppu on hyvin myötämielinen myös vieraampia kohtaan, Emi osaa olla aivan ylitsevuotavan rakastava myös vieraille. Meikäläinenkin sai lauantaina hotellihuoneessa siltä isot sylipuskennat ja halit ja lopulta Emi nukahtikin syliin. Se puskee kaikkia, vieraita, tuomareita, lääkäreitä...

Viikko sitten Emi kävi tapaamassa Nuppu-rouvaa treffien merkeissä, mutta ei lämmennyt rouvalle, sillä se koki rouvan hieman liian pelottavaksi. Rouva tuijotti ja lopulta kävi jopa haistelemassa palluraisia ja sekös pisti nuoren herran sähähtämään. Niinpä Emi pääsi sunnuntaina kotimatkalle meikäläisen kuljetuspalvelulla ja takaisin oman mamman kainaloon ja Nuppu-rouva matkusti seuraavaa sulhoa tapaamaan. Toivottavasti Emin implantti hiipuu ja sekin vielä innostuu neitokaisista, Nupun tytär jo innokkaana odottelee tapaamista. Emin hieno luonne olisi kyllä hyvä saada jatkoon, niin ihana se on, ja Fanni varsinainen kaunotar, joten varmasti ihanaisia pentusia olisi tulossa Iltavillin kissalaan. Kaikki muut E-sarjan kissat onkin jo leikattu, joten Emi on ainoa sisarusparvesta jolla vielä mahdollisuus suvun jatkamiseen on.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin