Vessajutskia

Toinen "suurempi" hankinta kuljetusvälineen ohella mietinnässä on vessa. Hankkiako tavallinen muoviloota kylppäriin vai jotain vähän (sisustuksellisessa mielessä) siistimpää tuohon olkkarin/eteisen nurkkaan.

Yksi mietinnän kohteena oleva on amerikkalaisen Kattbankin kotimainen vastine. Vastaava ei varmaankaan olisi ihan hirvittävän vaikea toteuttaa osaavalta nikkarilta, ja sellainen sattuu onneksi tuttavapiiristä löytymään. Siinä viehättäisi siisteys, niin ulkoinen kuin toivottavasti sisäinenkin. Säilytyspaikka hiekkasäkille, laatikko ja ramppi, johon voisi laittaa joko ritilän tai maton niin että ainakin suurin osa tassuissa kulkevasta hiekasta jäisi kulkeutumatta asuntoon.



Toinen vastaava olisi Moderncat Designsin Litter Hider -tyyppinen ratkaisu teetettynä jostain sopivasta materiaalista, ei tietenkään tuollaisesta kuvassa olevasta puun värisestä vaan jotain reipasta kiiltävää valkoista tai mustaa tai vihreää.



Tilaa kylppärissä ei kovasti ole, eteisessä vielä vähemmän, mutta tuossa olohuoneen kulmassa olisi nurkka jolle oikein ei ole löytynyt käyttöä. Siihen Kattbank sopisi hyvin.

Tai sitten pitää ostaa tavallinen muovilaatikko. Mutta kun ne kaikki on niiiiiiin rumia!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!