Järkyttäviä uutisia!

Tänään koitti jälleen vuoden urakka eli poikien rokotuspäivä. Pojat saatiin jallitettua koppiin kohtuullisen näppärästi ja matka taittui mukavasti autolla.

Ensin rokotuspallille Mauno, joka taattuun tapaansa oli raivoisa kiukkupää ja alkoi suhisemaan jo odotellessa. Sitä ei siis tutkittu eikä punnittu, kopasta purettiin katto, pään päälle heitettiin peitto ja herra sai piikin persuuksiin ja se oli siinä. Nätti on kuulemma, kahden metrin päästä lausuttuna, arvio herrasta.

Mutta sitten Eppu. Tämä on kuulkaa järkyttävää.


Eppu kun oli kiltisti, joutui oikein tutkittavaksi ja vaa'allekin. Ja hui kauhistus, paino oli vain 6,0 kg, kun se joulukuussa rabiesrokotuksilla oli 6,5 kg. Puoli kiloa on haihtunut taivaan tuuliin ja sen myötä myös titteli Suomen Suurimpana Mauna! Nyt titteliä taitaa pitää hallussaan velipoika Emir, joka kuulemma pari kuukautta sitten sydänultrassa oli ollut 6,3 kg.

Muuten Eppu oli kiltti, komea ja hyväkuntoinen. Pikkuisen oli hammaskiveä, mutta ei niin paljon että tarvitsisi poistaa vielä.

Mitään erityistä laihdutuskuuria ei ole vietetty, itse asiassa henkilökunta ei ollut laihtumista edes huomannut kunnes sekä kasvattaja Päivi että toinen vierailija kommentoivat heti ovella, että Eppu on laihtunut. Ilmeisesti kyse on aikuistumisen tuomisesta kiinteytymisestä ja solakoitumisesta. Eppu onkin nyt oikein sutjakka nuorimies. Tällä tiellä pyritään jatkamaan.

Kommentit

 1. Jaa. Meillä on vastaava keikka huomenna ja olen varma, että jos jotain järkyttävää ilmenee, niin sitä, että pojat ovat "rotevoituneet" sitten viime keikan.
  Epun olisi kyllä kannattanut kiukutella, niin se voisi vieläkin luulotella olevansa jättiläismau!

  Nätti kahden metrin päästä katsottuna. :D Mauno, kaunis diiva.

  VastaaPoista
 2. Oi Eppu, älä hupene olemattomiin <3

  Maunon "tarkastus" puolestaan kuulostaa aika ikävän tutulta... Eläinlääkäri on valtava Do NOT Want!

  VastaaPoista
 3. Voi Epe, säkin sulat niinq mäkin :-(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!