Tarkastaja Turakaisen keittiökeikka

Tarkastaja Turakaisen retkiä ei ole vähään aikaan raportoitu blogissa, mutta olkaa huoleti, jatkuva tarkkailu on päällä! Pojasta ei ole vielä Tarkastaja saanut koulutettua vertaistaan, mutta onneksi Tarkastaja itse on vielä nuori ja aikaa on.

Tänään oli vuorossa keittiön erityistarkastus. Ensin mauste-, pannulappu- ja servettilaatikko. Sinne ei poikaa voikaan päästä, sillä laatikolla on painorajoituksensa...


Sitten pahvinkeräysosasto sisältä ulospäin. Sinnekin on tietyt rajoitukset mahtumisen kanssa... vaaditaan myös ketteryyttä päästä hyppäämään reunasta sisään, mutta on se koitettu, myös ryminällä pääsee perille.


Turakaisen suorittaessa tarkastusta ei Poikaa näkynyt mailla halmeilla. Nukkui varmaan taas jossain. Kelvotonta nuorisoa jonka työmoraali ei ole vanhemman väen luokkaa.

Kommentit

 1. Onpa näppärän näköisiä maustepurkkeja Tarkastajalla, mistähän nuo mahtavat olla kotoisin? :))

  VastaaPoista
 2. Kotoisin ovat muinaisesta Wandasta Helsingin Kampissa, kauppaa ei valitettavasti enää muutamaan vuoteen ollut olemassakaan.

  VastaaPoista
 3. Poika kasvaa ja kehittyy, oppii siinä työn arvon samalla, Tarkastajan palkitsevia tutkimusmatkoja joskus seuraillessaan. Kyllä se sittä!

  VastaaPoista
 4. Meillä on täällä niin innokas tarkastajamaukulainen, että roskakaapin tarkastusretki jatkui johonkin pitkälle keittiökaapiston alle (en ollut tajunnut että sokkeleissa on aukkoja) ja ei ollutkaan aivan turha tarkastus, pölyähän sieltä oli löytynyt ja aika paljonkin...

  VastaaPoista
 5. Maukulaiset on tarkastajien aatelia. Jotkut niistä.

  VastaaPoista
 6. Tarkastaja näyttää tarkkaavaiselta työssään! Meillä pakkaa välillä menemään niin, että kun tarkastajat ovat liian ahkeria penkomaan joka paikkaa nii työnjälki on joskus aika sotkuista.. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?