Putkiruokinnassa

Henkilökunta ei tee poikien elämää helpoksi. Milloin raksut heitellään pitkin kotia noukittavaksi ja milloin asetellaan kaikenlaisia ansoja. Viime aikoina raksuja on tarjottu myös putkiloista. Jotka tietysti on ensin syöty tyhjäksi herkuista.


Kun putkiloihin ropisuttaa raksuja, pojat ovat kiinnostuneina heti paikalla. Putkilot laitetaan pystyyn lattialle ja sitten alkaa ihmettely. Yleensä kestää hetken, ennenkuin pojat pääsevät jujusta kiinni ja koukkiminen ja ravistelu alkaa. Mutta kun vauhtiin päästään, putkilot tyhjenevät nopsaan.


Joskus käy ikäänkuin vahingossa niin että putkilot päätyvät toiselle...PSSST: Yksi Epun veljenpojista, Ukko, etsii vielä omaa kotia! Voi pientä koditonta mau-poikaa... ;)

Kommentit

  1. olen nyt täysin hämmentynyt, tuo teidän kakkakaapin laatikon korkeushan on varmaan jotain +30cm reunoista? miten IHMEELLÄ siitä yli voi pissiä, vaikka seisten pissisikin? ja miten se pissii seisten edes.. :D kun olen itse harkinnut tuon kakkakaapin teettämistä ihan puusepällä, niin jos siinä ei toimikaan pelkkä muovilaatikko...?? :( (aina pitää varautua samantapaisiin sattumiin kuin muilla :D)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, laatikko on korkea. Sitten siellä on hiekkaa pohjalla ehkä 10 cm. Ja Eppu on korkea, iso poika. Maut ovat pitkäjalkaisia, ja Eppu on vielä sieltä isommasta päästä maukupoikia. Eli kyllä vaan, yli tulee jos seisovilteen pissii.

    VastaaPoista
  3. Heippa! Blogistani löytyy sinulle pieni tunnustus :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?