Syyshiljaisuus

Täällä on ollut hiljaista, henkilökunta on istunut nokka kiinni tietokoneessa ja pojat eläneet omaa elämäänsä vähän siinä sivussa. Parin viikon päästä pitäisi helpottaa, huh.

Tänään henkilökunta kuitenkin nappasi kameran mukaan ja kävin vähän syysulkoilulla Maunon kanssa. Eppu huuteli parvekkeelta ja Maunon sitten piti tietysti huudella takaisin niin että nenäkin meni ihan ruttuun.Kommentit

 1. Upeita syksykuvia! Mauno ei ainakaan näytä kovin hiljaiselta :-)

  VastaaPoista
 2. Ärhäkät jutteluilmeet, asian on oltava painavaa ja auktoriteetillä sanottua :)

  VastaaPoista
 3. "Mää", sanoo Maukka. "MÄÄ!"

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis, ihana kissa!

  VastaaPoista
 5. Onpas Maunolla makoisat valjaat! Meillä asustaa hurja pantteri, joka ulkoilee lähes päivittäin. Nyt 3-vuotiaana, kun kissa lienee kasvanut mittoihinsa, olen haaveillut sille samantyylisiä valjaita mitä Mauno käyttää kuvakollaasissa. Osaisiko Mauno paljastaa omia mieltymyksiään eri valjasmalleihin ja niiden käyttömukavuuteen?

  VastaaPoista
 6. Maunon valjaat on V.I.Petin ja oikein hyvät, mukavan tukevat ja pehmeät. Maunolla oli aiemmin perusvaljaat, sellaiset nahkaiset, mutta Mauno sai niiden kanssa aina yskänkohtauksia ulkona - niissä toinen remmi meni kaulan ympäri ja Mauno vetää aina kovasti ulkona innoissaan, joten valjaat painoivat kaulaa. Näissä kaulaosuus on alempana ja leveä, joten samaa ongelmaa ei ole ollut enää ollenkaan.

  http://www.vipet.fi/tuotteet.html?id=65/388

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!