Perhe kasassa

Rankan muuttoviikon jälkeen olemme kaikki samassa osoitteessa. Pojat viettivät maanantaista tähän päivään ystävälläni hyvässä hoidossa ja nauttivat näköaloista ja huomiosta. Siellä oli bongattu lintuja ja jopa orava oli tullut ikkunan taa parvekkeelle tervehtimään. Maunon saikin painia koppaan aikamoisen vastustuksen saattelemana ja viimeinen kaneetti oli oksut koppaan kun taksi pysähtyi pihaan. Tervetuloa uuteen kotiin.

Henkilökuntakin on viettänyt "aktiivilomaa" ja yrittänyt olla kahdessa paikassa, raksalla remontoimassa ja kotona pakkaamassa. Nyt ollaan vihdoin kaikki samassa paikassa ja tavarat myös, vielä pitäisi yli kolmekymmentä muuttolaatikkoa purkaa ja kaikenlaisia tavaroita asennella paikoilleen. Pojat onneksi auttavat laatikoiden kanssa.Kyllä tämä tästä, kun perhe on yhdessä paikassa. Tämä päivä onkin mennyt kotiinpaluun jälkeen rakastaessa. Mauno on ollut kainalossa kuin liimattu. Nyt pojat nukkuvat väsymystään kaulakkain.

Kommentit

 1. Onneksi olkoon! Voi tuo viimonen kuva - tassut, oikeesti? <3

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! Voi vain kuvitella kuinka onnellisia siellä ollaan kun pääsy henkilökunnan kainaloon on taas taattu!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Mikä tuo huikea vihreä tapetti? on? :)

  VastaaPoista
 4. Tapetti on englantilaisen Miss Printin Little trees.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tiedosta!
  Tilasitko suoraan heidän nettikaupasta? Paljonko toimituskulut olivat?

  VastaaPoista
 6. Useammatkin suomalaiset nettikaupat myyvät tuota tapettia myös, mm. Seinäruusu.

  VastaaPoista
 7. Tassut, parhautta :)
  Onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!