Lättykestit

Tänään on taas ollut sellainen päivä, että on juostu sata lasissa ja painittu. Mauno tässä viestii, että kohta tulee jotain lättyyn...


Olisi kyllä hienoa, jos olisi joku tuhannen neliön aitaus, missä voisi käydä juoksuttamassa poikia, Mauno varsinkin nauttisi ihan juoksemisen ilosta. Valitettavasti pojat ovat vangittuja sisäkissoja ja joutuvat toteuttamaan itseään kotimme rajoittamissa tiloissa. Se ei varsinaisesti tahtia näytä haittaavan, meno on välillä sellaista että heikompaa hirvittää. Tilaa käytetään myös pystysuunnassa kun reitti kulkee tolppaa ylös, siitä hyppy Linnan katolle josta hyppy erkkerin leveälle ikkunalaudalleja taas alas ja eteenpäin. Välillä kierähdetään painimaan ja taas homma jatkuu.

Ei ole siis varsinaisesti ihme, että erityisesti Epun muhkeita jalkalihaksia on lääkärissä ihmetelty. Sisäkissakin voi olla lihaskunnoltaan aika timmi.

Riehupäivä kyllä korvataan sitten makoisilla päikkäreillä. Vaikkapa lampaantaljalla Linnan katolla.


Kommentit

  1. Ihan totta, sisäkissakin voi olla timmissä kondiksessa. Oma maatiaiskissapoikani Dille on myös varsin aktiivinen ja energinen tapaus.

    Teidän pojilla on kiva blogi! Purinaterviiset Dilleltä ja emännältään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?