Leppoisaa juhannusta!

Mauno pääsi tunnin lenkille kotipihan ympäri vielä aamupäivän hieman aurinkoisemmalla kelillä. Nyt ollaankin sitten i-han puhki, katsotaan alkaako iltaa kohti huutelu. Eppu vaan kaivautui syvemmälle untuvapeiton poimuihin kuorsaamaan kun me lähdettiin ulkoilemaan eikä tullut edes vastaan ovelle kun tultiin takaisin.


Maunolla oli paljon asiaa pihan linnuille, jotka kovasti säksättivät takaisin. Yksi räkätti teki oikein syöksynkin Maunon pään yli, taisi olla pesä lähellä. Räkättejä ja västäräkkejä pihalla oli paljon, muutama oravakin bongattiin. Valitettavasti bongasin Maunon turkilta myös punkin, onneksi ennenkuin ehti kaivautua turkin sisään iholle. Kotona sitten harjattiin ankarasti ja toivotaan ettei tuliaisia tullut mukana.Kommentit

 1. Ihanasti Mauno sopii tuohon vihreään taustaan :-)

  VastaaPoista
 2. Terveisiä Puutarhakissoilta. Mekin kytätään lintuja ja ollaan ihan rättejä ulkoilun jälkeen. Meil ei vaan oo tollasia naruja perässä... Terveisin Mimmi ja Veera

  VastaaPoista
 3. Joo kuten Pepsi+Max tuumasi, hienot on värit! Ja komea juhannuspoitsu, tietenkin.

  VastaaPoista
 4. Värit on ehkä vähän railakkaat kun piti kännykällä räpsiä, mutta on ainakin vihreää meidän pihalla.

  VastaaPoista
 5. No nyt toimi!
  Sitä vaan että löysikö Mauno nelilehtisen apilan;)

  VastaaPoista
 6. Oiva tapa viettää juhannusta! Kukin tavallaan ulkoillen ja nukkuen. :)

  VastaaPoista
 7. Ei Mauno joutanut apiloita etsimään, ensin paineltiin häntä pystyssä ympäri tonttia (ja syötiin tuhat kiloa heinää, joka sitten oksuttiin yöllä eteisen matolle) ja sitten ihan loppuvaiheessa henkilökunta juoksutti risun perässä niin että oli pakko heittäytyä makuulle puuskuttamaan ja samalla sai henkilökunta juhannuskuvat.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on kaunis kissa, ihanat turkin kuviot!

  VastaaPoista
 9. Minäkin heti tutkimaan näkyykö neliapiloita, ei tainnut olla. Mutta onko Maunolla toisessa silmässä ruskea läiskä vai onko se joku roska?

  VastaaPoista
 10. Kiitos vaan kaikille! Maunolla on toisessa silmässä alareunassa iiristä verenpurkauma, on ollut siinä jo useamman vuoden eikä häiritse menoa, ei myöskään ole muuttunut, laajentunut tms.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?