Väsynyt toimistotyöläinen

Ollaan me hengissä. Ja hyvässä lihassa. Syksy vaan on tuonut kaikenlaista touhua ja projektia niin ei ole ehtinyt kuvaamaan ja ilman kuvia ei ole juttuja.

Ja ollaan me vähän poikien kanssa todettu, että kun ikää on tullut, ei ole sitä touhuakaan ihan niin paljon kuin aiemmin. Pötköttämistä vaan enempi. Senioreja melkein.

Tässä Eppu vetää sikeitä työhuoneen tuolissa omassa rauhassa.


Allergiakutinaa on edelleen, massussa ja kintuissa on kaljut paikat nuolemisesta. Mutta paranemaan päin. Ja penkkiä pitää välillä vähän suojata pyyhkeellä, kun Epulla on pikkuisen taipumusta kynsimiseen joskus.

Kommentit

 1. Pepsi: Älkää nyt masentako. Ei me mitään vanhoja olla, vaan parhaassa iässä. Minäkin olen 04/08 kuten Mauno.

  VastaaPoista
 2. No ehkä ei, onneksi, vanhoja, mutta seesteisiä keski-ikäisi ehkä? Oli täällä tänäänkin ihan railakasta ryminäpainia, mutta noin pääpiirteittäin täällä tapahtuu aika vähän.

  VastaaPoista
 3. Mutta pötköttely rentouttaa ja rennot aivot keksii uutta kivaa tekemistä :-). Ootas kun kaikki ne luovat ideat popsahtaa käyttöön.

  VastaaPoista
 4. En voi olla ihailematta sitä, miten teillä pysyvät nuo kaikki kynät, sakset ym. purkeissa pöydällä. Meillä ei pysy!

  VastaaPoista
 5. Ai, ihan hyvin ovat pysyneet, eivät ole koskaan poikia kiinnostaneet. En ole tullut edes ajatelleeksi moista, kun eivät ole osoittaneet mitään kiinnostusta niitä kohtaan.

  VastaaPoista
 6. Pötköttely on hyvä harrastus! Meillä pötkötellään harva se ilta yhdessä sohvalla, Sulo toki korkeammalla kuin minä. Joku arvojärjestys.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!