Massuhoitolassa

Maunohan on aina ollut hyvin tarkka massustaan, se ei köllöttele maha pystyssä kuten Eppu eikä oikein suostu olemaan nurinpäin, paitsi sylissä niin että saa kuitenkin kääntää päänsä sivuittain. Vieraiden on ihan turha edes yrittää Maunon massulle – siinä missä Eppu heittäytyy lattialle selälleen ihan kenen tahansa sisään kävelevän eteen.

Pienen houkuttelun avustuksella Mauno on kuitenkin alkanut iltaisin saapumaan Massuhoitola Kuukunaiseen. Hoitola on aikanaan avattu Epun aamuajoille, eli Eppu tulee aina aamuisin henkilökunnan herätessä kainaloon rapsuteltavaksi ja hellittäväksi. Joskus myös Mauno, mutta Epulle se on joka-aamuista.

Nykyään kun henkilökunta alkaa esittää nukkumaan (tai ainakin sänkyyn, kun usein on tapana lukea vielä sängyssä) menon elkeitä, sammuttelemaan valoja ja niin edelleen, ja etenee makuuhuoneeseen asti, Mauno juoksee paikalle. Kun peittoa heittää syrjään, Mauno heittäytyy kuperkeikan kautta selälleen.


Ja sitten saa rapsuttaa ja silittää ja helliä massua. Jota henkilökunta kutsuu Pippurimassuksi, kun siinä on kauniita mustia nappuloita. Pussatakin saa.


Hoitola Kuukunaisen ilta-ajat onkin varattu nykyään Maunolle. Joskus kuitenkin hoitolaan saapuu samaan aikaan toinenkin asiakas, ja saattaa olla, että siitä syntyy tappelu. Joskus painiminen toisen asiakkaan kanssa vie voiton massun silittelyistä ja asiakkaat karkaavat hoitolasta riehumaan muualle. Tai jäävät riehumaan hoitolaan.

Valitettavasti yötilanteessa kun on vain pieni lukulamppu päällä, täytyy tyytyä kännyräpsyihin. Ja näköjään Mauno näyttää aikamoiselta possulta kuvissa, ihan kuin olisi tukevampikin poika. Ei ole.

Kommentit

 1. Massuhoitola kuulostaa nautinnolliselta! Voisi olla mun mieleen. Onpa siellä riitaisia asiakkaita ;) - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Massuhoitola aiheuttaa kiihkeitä tunteita ja ne joskus purkautuvat painiksi, kun toinen asiakas saapuu kesken toisen hoidon ja alkaa härkkimään.

   Poista
 2. Hyvänen aika mikä sulokas sängyssä! En minäkään voisi näppejäni pitää irti tuommoisesta pippurimasusta.. ja mikä ihana hammashymy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän joutuu ehkä joskus pussailemaankin tuota pippurimassua ja päristämään... ;)

   Poista
  2. no joskus naisen pitää tehdä mitä naisen pitää tehdä, ei auta vastaanhangoittelu ;)

   Poista
 3. Kelpaisi! Ihastuttava massupoitsu (tai kaksi), jee hyvää seuraa!

  VastaaPoista
 4. Onpa siinä söpö masu ja komeat kulmahampaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ainokaista yläkulmuria pitää vähän vilauttaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?