Rakkautta ja anarkiaa, osa I

Työhuoneen sohvalla on erityisen pehmoinen viltti, ja sen viltin päällä Eppu usein nukkuu päikkärit. Viltti on Epun mielestä niin ihana, että sitä pitää aina leipoa hartaudella ennen nukkukäärölle asettumista. Jostain syystä Mauno saa jotain kicksejä tästä Epun leipomisesta tai siitä kuuluvasta autuaasta pörinästä, ja usein saapuu leipomaan Eppua yhtä hartaasti, kuin Eppu on juuri leiponut peittoa.

No, "astumisesta" ja dominanssistahan tässä loppujen lopuksi on kyse, mutta hassua, miten juuri tuo pehmeän alustan leipominen antaumuksella laukaisee puolestaan Maunossa tämän "astumisen". Joskus samaa sattuu Linnan katolla, jossa on myös pehmeä karva-alusta, jota Eppu myös leipoo. Ja joskus muuten vaan minttupäissään.

Henkilökunta oli tässä eräänä päivänä ompelemassa työpöydän ääressä, kun prosessi taas käynnistyi. Piti napata äkkiä kamera käteen ja yrittää ikuistaa tilanne. Valitettavasti valaistusolosuhteet eivät olleet ihan ideaalit, sohvalle osui voimakas auringonläikkä (mistä syystä Eppukin siellä viihtyy), joka tietysti poltti puhki osan kuva-alueesta, muun jäädessä turhan tummaksi. Ja niinkuin kissabloggaajat tietävät, tilanne kun iskee, otetaan kamera käteen ja kuvataan eikä ihmetellä säätöjä.

Kuvittele tähän autuas pörinä molemmilta ja Maunon tarpovat etutassut.


Mitä jäbä duunaa?Ja kuten kuvasta näkyy, Eppuhan ei ole hierontahetkestä ollenkaan pahoillaan vaan nauttii täysin rinnoin. Pörinä vaan yltyy kun Mauno leipoo oikein kunnolla. Eppu siis ei koe moista alistamista ollenkaan pahana, nauttii vaan hieronnasta. Maunollehan ei mitenkään taas tuollainen sopisi.


Ja sitten voikin asettua päikkäreille auringon paistaessa.


Kuten kuvista huomaa, Mauno on tässä kesän aikana ottanut aika reippaasti massaa, ihmisvaa'alla punnittuna ehkä puolisen kiloa. Enää Mauno ei ole laiha, mutta ihan sopivissa mitoissa ja nyt pitänee alkaa hieman katsomaan annettujen raksujen määrää, voi olla että niitä on tullut viskottua näin kesän mittaan enemmän kuin yleensä. Löllöä ei ole missään, eikä takajalkojen välissä roikkuvaa pussia, mutta lähinnä tuo keskikeho on leventynyt. Eppu kylläkin on hoikka edelleen (niinkuin tietysti Maunokin), joten Eppu ei ilmeisesti ole syöpötellyt niin paljon.

Kommentit

 1. Sinä Eppu selvästi nautit hieronnasta. Onko se tosiaan noin kivaa? - epäilevät Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Tosi kiinnostava juttu! ja että Eppu ei oo milläinsäkään heh :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole ei. Maunolle ei moista kannattaisi edes yrittää.

   Poista
 3. Voi pojat, olettepa hassuja! Ei olisi kyllä yhtä rento vastaanotto, jos päälleni tultaisiin leipomaan. -Gerizah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meilläkään Mauno olisi, mutta Epulle hieronta sopii mainiosti.

   Poista
 4. Aika hurjaa, kun tietää miltä oikein tarmokas kissan leipominen tuntuu. Sehän melkein sattuu ihmiseenkin. Eppu vaan on niin onnellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epun massalla (7 kg) jo meikäläisen päällä seisominen sattuu, kun oikeaan paikkaan osuu, sen verran on pistekuormaa tassuissa. Mutta Eppu on onnellinen kun enomies hoitaa.

   Poista
 5. Voi miten söpöä! Meidän kissat eivät ikinä leivo toisiaan, Tomu tosin välillä kehrää kovaan ääneen Eemelille kun pääsee isoveljen pestäväksi. Mauno on kyllä tosi hyvän näköinen, ihan kunnon massakas kolli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Mauno oikeasti ole noin massakas kuin noissa kuvissa näkyy, vaikka massaa onkin kerännyt, noissa se on sen verran kyyryssä ja jalat hukkuu Epun turkkiin että ei ole ihan itsensä näköinen. Painoa on joku 5,5 kg, joten ihan kivoissa mitoissa se on.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!