Riehakasta vappua!


Täällä vietetään riehakasta vappua. On vaihdellen nukuttu, luettu kirjaa, syöty ja henkilökunta vähän tehnyt hommiakin. Eli tosi juhlavaa on.

Hetken henkilökunta jo ajatteli vapputeemaista kuvausta ilmapalloineen ja hassuine hattuineen, mutta sitten nanosekunnissa ajatuksen jälkeen mieleen tuli joulukuvaukset ja idea haihtui. Kaapista sentään löytyi yksi pötkö serpentiinejä, josta puolet henkilökunta puhalteli pojille (Epun mielestä valtavan pelottavaa...). Siinä meidän vappurekvisiitat. Niistä ei valtavasti innostuttu.


Mauno pisti päälle parhaan pettyneen ilmeensä. Ei oo herkkuja, ei uusia leluja, ei mitään. Mikäs juhla tämä tämmöinen muka on?


Jos se lumentulo vaikka oikeasti lakkaisi ja keli lämpenisi niin voisi ajatella vaikkapa kevään ensimmäistä ulkoilua. Olisihan se vapun kunniaksi aika hienoa.

Kommentit

 1. Vappuajelu kuulostaisi toosi hyvältä, toivottavasti se toteutuu! - Max

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vappua! Täällä ei ole rekvisiittaa lainkaan, ei pallon palloa, ei serpentiiniä ja kaksi kyläpaikasta saatua munkkiakin mamma pisti aamukahvin kanssa omaan nassuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään lohduttaa niin ei siitä serpentiinistä kyllä iloa ollut...

   Poista
 3. Vain valkeaa vappua ♪♪♫
  Meillä ei ollu mitään vappujuttuja ku palvelija päätti ettei niillä lumessa leikitä... Onneksi te saitte sentäs serpentiinejä vaikketta niistä piitannukkaan.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo lunta enää, tai siis tänään. Aurinko on paistellut ja oltiin ulkoilemassakin. Jospa se oikea kevät tästä tulisi?

   Poista
 4. Vappu oli ja meni, eipä täälläkään muuta ollut kuin pelottavia ilmapalloja ja yritystä kuvata kissaa ja serpentiiniä yhdessä. Tyhmä juhla, kun ei oo herkkuja ja uusia leluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muuten edelleen serpentiiniä. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?