Töissä ja etätöissä

Täällä on jatkettu henkilökunnan kiireistä työputkea, joka jatkunee juhannukseen asti ja sitten toivottavasti jo hellittää normaaleiksi työtunneiksi. Pojilla on ajoittain ollut hieman virikkeiden puutetta ollut, kun henkilökunta on joko toimistolla tai kotitoimistolla uppoutuneena koneen ääreen. Siinä on meinannut hermo mennä molemmilla osapuolilla.


Normaalipäivinä ensin aamulla on vähän halipulaa ja sitten päivä jatkuu niin että pojat nukkuvat ja henkilökunta tekee töitä. Mutta viime viikolla oli kyllä yksi sellainen päivä, että henkilökunta meinasi pakata tavarat kotitoimistolla ja lähteä oikealle toimistolle kesken päivää, oli sellaiset riiviöinnit menossa ettei työn tekemisestä meinannut tulla mitään.

Maunolla oli halipula ja liikaa energiaa. Se joko tunki syliin (jossa saikin jonkun aikaa olla), juoksi ympäriinsä häntä soikeana tai huusi/karjui kuin leijona.  Tai paviaani. Tai joku sellainen mikä pitää kovaa ääntä. Vihdoin äärimmäinen keino rauhoitti: täysi kuppi raksuja nokan eteen. Tätä ei montaa kertaa vuodessa meillä tapahdu (kun raksut meillä on vain herkku/virike, ei ruoka).


Mitä tapahtui kun Mauno vihdoin rauhoittui nukkumaan? Eppu heräsi ja sitten oli nälkä. Ruokaa oli tarjolla, vaan ei kelvannut. Sen johdosta ensin yritettiin oksentaa työhuoneen sohvalle, josta tuli häätö. Seuraava yritys olohuoneen sohvalle, häätö. Vihdoin ne oksut tulivat eteiseen, matolle tietysti. Sitten tietysti myös halipulaa ja syliintunkua.


Mutta onneksi on myös muita kissatätejä. Kaksikko Naukulasta ja Triolasta saapui viihdyttämään poikia ja irrottamaan henkilökunnan töiden äärestä ja pojat saivat paitsi tuliaisia, myös kovaa leikitystä ja pallutusta. Uuden hienon huiskan perässä hypittiin, kalatuliaiset nuoltiin litimäräksi ja Eppu nautti pallutuksesta. Maunokin hetkeksi joutui syliin. Henkilökunta ei ottanut eilen kuvia, mutta tältä Eppu näyttää kun on onnellinen. Nuppi nurin, onni oikein. Parasta on kun joku rapsuttaa ja silittää. Ihan kuka vaan.

Yö nukuttiin oikein hyvin eikä aamullakaan meinattu jaksaa herätä.

Kuvaraportti jo heti tuoreeltaan Triolassa.

Kommentit

 1. Kissatätien auttavat kädet on kyllä parasta! Kyllä kisut nauttii vaihtelusta meilläkin. Kis-sa-tä-dit, kis-sa-tä-dit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtavaa kun viihdyttämässä on muitakin kuin henkilökunta, se on niin laiska!

   Poista
 2. Oli hyvä vierailu, MAUkas, kaikinpuolin. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kovin myöhässä tämä täti tuli huutelemaan tänne teille, mutta kiitos kivasta illasta !
  On ne pojat vaan persoonallisia kavereita ja ihan kamalan ihania ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan visiitistä, kyllä täällä oli väsyneitä poikia kaiken sen hulinan ja hellinnän jälkeen <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?