Karvapallona luoksesi pompin...

Lyyran suosikkilelu on karvainen pallo, jolla on karvainen häntä. Henkilökunta kutsuu sitä karvapalloksi. Nyt ei siis kyse ole ykähommista.


Henkilökunta yritti kuvata villiä leikkiä karvapallon kanssa, mutta eihän siitä oikein mitään meinannut tulla. Lyyra kiisi ja heitti voltteja sen kanssa niin ettei kamera eikä henkilökunta pysynyt perässä ja aina oli joku kellallaan. Olisipa mukava asua sellaisessa valkoisessa studiossa, missä ei olisi pysty- eikä vaakalinjoja, sähköjohtoryöppyjä ja patterien termostaatteja.


No nyt on vähän muukin kellallaan kuin perspektiivi.


Näinkin voi karvapallolle antaa kyytiä.


Katso kenguru loikkaa... tätä palloa kuljetellaan suussa ympäri kotia. Välillä se löytyy keittiöstä, usein henkilökunnan sängystä. Sitä heitellään, sen perään loikataan ja sitten kannetaan saalista ylpeänä. Lyyra on muutenkin aika kova tyttö kanniskelemaan leluja.


Myös sängyssä leikkiminen on yksi Lyyran omia tapoja. Erityisesti jos sänkyä ei ole pedattu vaan peitto on siellä vähän mykkyrällä. Sinne poimuihin on kiva haudata hiirulaisia ja sitten isolla kettuloikalla hyökätä kimppuun. Välillä koko peitto sitten leikissä mytätään lattialle. Ja onpa muutama reikä löydetty lakanasta neidin kynsien jäljiltä, mutta siitähän saa lähinnä henkilökunta syyttää itseään, kun ei ole leikannut. Nuoren kynnet kun kasvavat aikamoista vauhtia ja ovat vielä terävätkin.

Kommentit

 1. Ihanan vauhdikas ja leikkisä neiti olet!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun on lempparilelu! Tai kyllähän sekin kadottaa taikansa aikanaan, mutta sitten tulee varmaan uusi lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko taika tai lelu katoaa. Niinkuin Epun Punainen Lanka. Se harmittaa edelleen, koska se oli Epulle niin rakas ja ainoa mikä on saanut sen kunnolla riehumaan. Uutta samanlaista ei ole löytynyt.

   Poista
 3. Muistathan murista myös muille omasta lempilelustasi? Niin mäkin teen ja oon pikkaiseni myös opettanu näin toimimaan.
  - Eddie -

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!