Kaksi!

Tänään meidän pieni pippurityttö Lyyra täyttää kokonaista kaksi vuotta! (Ja korjataan: helle pehmensi henkilökunnan pään ja synttärit oli jo torstaina eli 26.7.)


Meillähän Lyyra on asunut vasta vajaan vuoden, aikalaill 8,5 kuukautta nyt, sillä Lyyra muutti meille marraskuun puolivälissä Maunon jättämää aukkoa paikkaamaan.

Lyyra on päättänyt viettää syntymäpäiväänsä (ainakin tähän asti) syöden (kanaa), pötkötellen sekä leikkien Herra Kärmeksen kanssa. Eppu-sedän kanssa on myös hieman kyhnätty kylki kyljessä, mutta ei sitä niin kovasti tohdi näillä keleillä.Kesä meillä on kulunut niinkuin varmaan muillakin: hikoillen. Kuumaa on piisannut, mutta erityisesti Lyyra on ollut varsinainen aurinkotyttö, kaikesta tästä lämmöstä huolimatta se on ajoittain hakeutunut auringonläikkiin. Viilennyspyyhkeet ja muut ovat olleet kauhistuksia, joten henkilökunta on todennut että jos neiti haluaa kuumaa niin neiti saa mennä aurinkoon halutessaan. Läähätykseen asti ei ole kuitenkaan menty, joten kaipa nuo epyktiläiset itse tietävät. Eppu on kyllä viilennellyt itseään eli tapansa mukaan makaillut jalat kohti kattoa. Sitä tosin ilmenee ihan jokaiseen vuodenaikaan, joten liekö kuumuudella sittenkään osaa tai arpaa.

Leikkiä on kyllä ollut vähemmän, samoin ruoka on maistunut huonommin ja karvaiset eivät ole ihan hirveästi omassa kasassaan nukkuneet vaan pääosin erikseen. Sen sijaan Lyyralla on selkeästi ollut huoli henkilökunnan lämmönsaannista ja se onkin usein huolehtinut erityisesti henkilökunnan päästä tarjoamalla öisin pilkullisen karvalakin. Ei ole ollut kylmä henkilökunnalla. Välillä tästä on hieman jouduttu neuvottelemaan, sillä henkilökunta ei ole ollut ihan samaa mieltä karvalakin tarpeesta.

Henkilökunnan loma alkoi vasta nyt, joten katsotaan saadaanko tänne blogiinkin jotain sisältöä.

Kommentit

 1. Onnea Lyyra, kana on parasta herkkua! - Pepsi

  Voihan karvalakki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja kiitos myös kesätervehdyksestä!

   Poista
 2. Onnea! Siellä on sitten kaksivuotias täplikäs ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea Lyyra! Onneksi helle ei ole hidastanut sinua ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, vähän on kyllä päivällä hiljaisempaa mutta muuten ei.

   Poista
 4. Onnea Karvahatulle. Onneksi se on sentään noin kamalan sievä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ehkä maailman kaunein karvalakki. Kuuma, mutta kaunis.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!