Yököttävää puuhaa

Välillä henkilökunta saa idean ja kuvittelee, että joku homma olisi kissan mielestä mielenkiintoista ja siitä voisi syntyä leikki tai ainakin jonkinlainen aktiviteetti. Niinkuin nyt vaikka karkkipaperin rapistelu.

Ei. Väärin. Niin kamala ääni, että oksu meinaa tulla.


Juu, vähän yllätti reaktio. On meillä ennenkin karkkipapereita rapsuteltu, mutta Fazerin parhaat oli selkeästi jotain ihan kamalaa rapistessaan.

Kommentit

 1. Olenko jo sanonut? Lyyra on hassu ♥

  VastaaPoista
 2. Siis mitä, tämä on ihan oikea ilmiö?!?

  Kuule kun Seppo tekee samaa, jos muovisen kamman hampaita vetää sormella niin, että siitä lähtee se tietty ääni. Ollaan ihmetelty kovasti, että mistä siinäkin on kyse ja onko se nyt ihan normaalia. Mutta ilmeisesti siis on. :'D

  (Meille ehdotettiin, että ääni ehkä on tuntuu pahalta , jotenkin resonoi kuuloluissa ja saa siten äklörefleksin aikaan. Mikä lieneekään selitys, en tiedä, mutta nyt vältetään ylimääräistä kammanvetelyä varmuuden vuoksi...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on ihan oikea ilmiö! Jotkut kissat yökkäävät myös tietyille hajuille. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy videoita niistäkin. Mutta siis juu, ääni tuntuu pahalta ja aiheuttaa yökkäysrefleksin. En kiusannut Lyyraa tarpeettomasti enempää kuin sen verran että sain videolle reaktion.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, pitääkin etsiä videoita! On kokonaan jäänyt tällainen osa kissavideomaailmaa näkemättä. :D

   Poista
 3. Ohhoh, taas oppi uutta.
  Oon toki nähny videoita, mutta nyt tiedän niiden olevan oikeita

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?