Lyyra kolme vuotta!

Niin, hiljaista on ollut. Olemme siirtyneet käytännössä kokonaan Instagramiin (@maukujablogi, #maukujablogi, #lyyramau ja #eppumau löytävät perille) ja siellä melkein päivittäisiin kuvapostauksiin, jotka ovat pääosin kännykuvia. Iso kamera ei ole viihtynyt henkilökunnan kädessä viime aikoina, eikä meillä ole täällä juuri mitään tapahtunutkaan.

Mutta tänään on Lyyran synttärit, pieni pippurinen neiti täyttää KOLME vuotta.


Tällä viikolla pääsimme käymään lääkärissä, kun neiti oli kovin vaisu ja hengitti kiivaasti, mutta mitään erityistä syytä ei löytynyt, kaikki kokeet näyttivät hyvää. Papereihin tuli merkintä "reipas, virkeä ja vauhdikas", joka kyllä kuvaa neitiä hyvin. Lääkärissä käyttäydyttiin melkein nätisti, ultrattua saatiin ja pissanäyte ihan hereillä, vertakin olivat onnistuneet ottamaan ja jonkinlaiset röntgenkuvatkin ihan hereillä, vaikka siellä neiti oli kuulemma pistänyt aika tosissaan vastaan. No ei nyt kovin tosissaan, jos kuva oli saatu, sanoo henkilökunta. Ainoastaan kuumeen mittaus oli neidille liikaa ja EI TOD.


Lahjaksi Lyyra sai tuoreen pehmeän rullallisen vessapaperia, mikäs sen parempaa. Sitä on jo höykytetty. Kesän hitti on ollut myös ison suihkumyssyn muotoinen hallaharso, joka ei mahtunutkaan henkilökunnan viljelylaatikkoa suojaamaan. Sen kanssa on leikitty monet riehuleikit, Lyyran erityinen suosikki on se kun Eppu menee harson alle ja Lyyra voi niputtaa Epun kaalin harsopakettiin. Harso myös liukuu hienosti parketilla, jos sen päälle hyppää vauhdilla.

Tervetuloa Instaan seuraamaan meidän elämää, jos kiinnostaa!

Kommentit

 1. Hyvää synttäriä! Erinomainen lahja ja henkilökunnalle mitä parhain lahja, ettei lääkärissä löytynyt mitään hälyyttävää.

  VastaaPoista
 2. Onnea Lyyra, oot jo iso tyttö 🥰❤️

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea Lyyra ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon, kaunis suurisilmäinen neito! Hyvät treenit ja harrastukset sulla. Pitäisköhän meilläkin kokeilla harsoa? *puspus!*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeilkaa ihmeessä, ihan paras jättimyssy vaanimiseen!

   Poista
 5. Myöhäiset onnittelut Ihanalle Lyyralle <3 <3

  VastaaPoista
 6. Lyria, we wish you a very Happy 3rd Birthday!!! Such great news and we hope you celebrated a wonderful day with plenty of delicious treats and new toys. Thanks for the share. Have a wonderful day.
  World of Animals

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?