Attenzione, por favor!


Henkilökunta teki taas ilkeät temput ja katosi suljettujen ovien taakse, muka maalaamaan. Ensin leikitti ja heti kun viaton pieni kissanpoika menee torkuille, katoaa ja sulkee ovet. Epistä! Siitähän tuli tietysti huutoa. Ja koska huuto ei avannut ovia, piti keksiä jotain dramaattisempaa.

Tavaroiden pudottaminen on aina hyvä. Tällä kertaa uhriksi pääsi eteisen kaapin päällä oleva herkkupurkki. Ei sekään tosin tällä kertaa avannut ovia, mutta ainakin vähän nosti henkilökunnan pulssia siellä ovien takana. Kyllä se sen kuuli.


Remonttihommissa on hyviäkin puolia. Kaikenlaisia kiinnostavia ja ennennäkemättömiä tarvikkeita ilmestyy sisälle ja niitä voi hyvin soveltaa leikkeihin. Kaikki on muunnettavissa leikkivälineiksi Maukun mielestä. Helposti.

Ja sitten pitää vielä vilauttaa hieman hienosti parantunutta peräosastoa ja lähettää symppisterveisiä Toveri Mäykyselle, jolla on ollut hieman mutkikkaampaa.

Kommentit

 1. Hyvä perä ja hienoa, että se parantui! Omalta kisuseltani piti amputoida häntä (joku puri sitä), ja se ei mennyt ihan helpolla.

  VastaaPoista
 2. Herra Mäykynen kiittää sympatiasta ja on hyvin kateellinen. Ehkä meilläkin pöntötön elämä kohta taas alkaa. Tavaroiden pudotteluun onneksi sentään pystyy kaulalautasenkin kanssa.

  VastaaPoista
 3. Heiii, mä tunnistan aineki kolme namia tuolta. Hyvä valikoima sulla. ;)

  VastaaPoista
 4. Hei Maukka sult näkyy peppu! - Eiku hirmu hyvä että oot parantunut, nyt me kaikki voidaan ihan hyvin. Vähänks!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin