Mauno Valkoiseen Taloon!


Tänään henkilökunta oli sen verran reipas, että vetäisi eilen oksalakattuun linnaan pohjamaalin. Tällä kertaa Mauricio ei säestänyt vienolla aarialla, vaan huusi kuin palosireeni suljettujen ovien takana. Ihme, jos ei tule naapureilta valituksia...

Huudon yltyessä päätin testata onnistuisiko maalaaminen niin, että Maunolla on pääsy makkariin. Päästin sen sisään ja se teki kierroksen, kävi tarkastamassa, että mitäs täällä suljettujen ovien takana oikein tapahtuu. Ajattelin, että tämähän sujuu nätisti, voin hyvin maalata, eikä hajukaan ole paha, kun maali on kuitenkin vesiohenteista, joten ei haitanne Maukkaa. Ensimmäiset pensselinvedot ja Mauno oli sisällä linnassa. Ajattelin, ettei se haittaa, koska linnaa ei nyt maalata sisältä (se maalattiin jo ennen kasausta). Seuraavat ja se kiipeli "lintulaudalle" - joka oli tietenkin juuri maalattu. Selvä peli, Maukka ulos ja huuto sai jatkua.


Pienen tauon jälkeen vetäisin pohjamaalia vielä toisen kerroksen, kun maalia kerran riitti, se on kuitenkin aina eteenpäin ja helpottaa pintamaalin kanssa. Viimeiset tipat vetelin vielä tummimpiin oksankohtiin, että sain purkin ihan tyhjäksi. Tästä on hyvä jatkaa.

Tarkastaja Turakainen sai pieniä maalivaurioita, nyt on valkoista korvassa, viiksissä ja tassuissa, mutta sattuuhan sitä, työmiehelle. On ainakin tarkastettu että maalauksessa on käytetty eläinystävällistä myrkytöntä, hajutonta vesiliukoista pohjamaalia.Jos ensi viikolla sitten pintamaali ja muut somistukset.

Kommentit

 1. Voi Maukka, sä oot niin LAP-SI! Älä ny viitti, kun toinen laittaa sulle ylläriä ja valmista. Ei mekään ikinä huudeta tai kynsitä ovia jos joudutaan esim. maalauksen takia rajoituksiin... tai siis ei huudeta.. paljon, eikä kynsitä juur paljon ollenkaan, ehkä vähän hipaistaan... köh.

  VastaaPoista
 2. Oletko jo miettinyt, miten somistat Prinssi Maunon? :P

  VastaaPoista
 3. Ei Maukka paljoa raapinut, se ei itse asiassa ole vissiin vielä hiffannut sitä ovien raapimista, mutta huutoa kyllä piisasi. Hirveä mouruaminen.

  Ja ehkä Prinssi Mauno saa kruunun päähänsä, kun pääsee ekaa kertaa valmiin linnan katolle - sekunniksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin