Tukanpesukone

Kattokaas, mulla on tämmönen uus laite (tästä tais olla jo jotain juttua eilen). Tää on oikein insinööritairon helmi ja mää sain tän siltä ihanalta Mustan ja Harmaan Ihmiseltä, ku ne ei tykänny. (Tai ymmärtäny... *shhhh*) Mää esittelen teille tän toiminnan.


Tää on tämmöttine hiustenpesukone. Musta kun tuli ny viime viikolla metroseksuaali tai joku konsulentti kuitenski ni pitää hualehtia tukan puhtaudesta. Eli samalla ku mää juan täältä kiposta niin tualta päältä tulee vettä tukkaan. Paitti jos henkilökunta on ollu laiska (usein on) niin sit ei tuu vettä, mutta jos oikein passaa päänsä nii sit saa edes niskahiaronnan tolla tököttävällä osalla.


Mutta määpä osaan juara myäs tästä nokasta. Ettei pelkästään siittä kupista sieltä alhaalta. Tässon tuareempaa.


Nii-i. Ihan tällee nätisti lipitän nokasta. Osaan.


Eikä tässä viälä kaikki hyvä yleisö:

Täältä päältäkin voi juara! Tai jossei ylety juamaan, niin ainakin voi rämpätä! Ja mikäs sen parempaa kuin rämppäys! Ihan ykköstä!Väistys ny Michelin-miäs, tää on mun vehje!


Että mää kyllä kiitän isosti niitä ihmisiä (se Mustan ja Harmaan Ihminen ja sit Kynsi-täti) ku ne toi mulle tän hianon laitteen. Ne heti tiäs, että mää tykkään tämmöttisistä!

Musta tulee isona insinööri kans!

Kommentit

 1. Tomera-Tauno. :cD Eiku Mauno. :cD

  VastaaPoista
 2. Voi Mauno, Mauno, olet niin ihana pieni insinöörin alku.

  VastaaPoista
 3. MAUNO! Me ei tiedetty että sää oot nero! Mut nyt on oikein kuvallisia todisteita! Sä oot! Meijän idoli! Ja ihmisen kans!

  VastaaPoista
 4. No siis sitähän sanotaan, että egyptin mau on sieltä älykkäimmästä päästä kissarotuja... *kröhöm* että kai sitä nyt tuommoiset pikkuhommat hallitaan kuin insinöörilaitteiden käyttö.

  VastaaPoista
 5. Nämä valokuvat on niin parhaita :) Teetätkö usein paperille vai onko pelkästään digitaalisessa muodossa? Kuvasin ennen filmille ja kehitys oli jännittävää, nyt oikein nolottaa kun edelliset paperikuvat on albumissa jostain vuoden takaa. Ei tule teetettyä.

  VastaaPoista
 6. Täytyy myöntään että digiin siirtymisen jälkeen en ole teettänyt yhtään kuvaa paperille. Tai siis jotain yksittäisiä kuvia olen yksittäisiin tarpeisiin tulostanut töissä, mutta en varsinaisesti teetättänyt paperille, eli albumeihin ei ole kertynyt kuvia moneen moneen vuoteen...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unisexiä vessatiloihin

Törkeän hieno vessa

Hurja-Harja