Kelpo pesä

Mauno on jälleen löytänyt yhden mieluisen pesäpaikan. Henkilökunta pyykkäsi sohvapeitteen, johon joku oli pyyhkinyt kakkapyllynsä ja sattui heittämään pestyn ja kuivan peitteen narulta Pastilliin. Koska tässä on ollut puuhaa kylliksi, peite on jäänyt siihen ja Mauno on keksinyt ihanan pesän.


Siinä on Maunon mielestä mukava myös painia. Ja nyt peite näyttääkin siltä, että se olisi valmis taas pesuun...

Kommentit

 1. Huomasitko muuten, että sinunkin blogiisi on iskenyt pikselipaholainen? Parhaiten sen huomaa tuosta edellisen postauksesi Mauno tikapuilla -kuvasta. Tai sitten vika on minun näytössäni...

  VastaaPoista
 2. En kyllä huomaa mitään pikseliongelmaa, joten voisko olla sun näytössä?

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Meidan tyttojen tai varsinkin Santun (Saaran) suuri ilon aihe on torkkupeitto sohvalla. Tytot eivat ihan kauheasti ole viihtyneet koskaan sohvalla, mutta nyt torkkupeitto ja appiukon kuolema on saanut aikaan sohvakissoja.

  VastaaPoista
 5. Sitruuna: Vika tosiaan saattaakin olla mun näytössä. En tosiaan tiedä mistä se johtuu, mutta hyvä jos sinulla ja muilla kuvat näkyvät kuten niiden pitääkin, skarppeina. :)

  VastaaPoista
 6. Voi että miten kaunis kuva! Välillä tiirailen postauksista tuota sisustusta, kun se on niin kaunis. Tietty kissa on siihen mitä oleellisin lisä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin