Notkeat lanteet

Epun venyttelyt ovat vielä aikalailla pentukömpelöitä - tai toisaalta tuntuu että se on muutenkin enemmän sellainen rapparireiskatyyppinen, kun Maunosta löytyy enemmän sitä kissamaista notkeutta. Takajalkojen venytys suoraksi suoritetaan yleensä vauhdissa, eihän sitä voi pysähtyä venyttelemään paikallaan, ja se on melko huvittavan näköistä.

Lanteet onneksi ovat hyvin liikkuvat ja lonkat aukeavat, jotta voi tuuletella matolla köllötellen...

Kommentit

 1. Aargh:):) Ihanan retee lötköpötkö.

  VastaaPoista
 2. Silmät auki Mauno, Eppu ja Sitruuna! Sisäpihalta on joltakulta kadonnut punainen poikakissa. Maukunaa kuului vielä aamulla roskakatoksen tienoilta.

  VastaaPoista
 3. Hei hyvä maukujien henkilökunta ja miksei myös itse maukujat! Olemme kopsanneet teiltä talouteemme upean kissahuussin, ja haluan nyt kiittää ideasta! Huussi on kertakaikkiaan nerokas. Toivottavasti käyttäjät ovat samaa mieltä. Toistaiseksi totutellaan ilman ovia ja ihmetellään uutta huonekalua. Kiitos loistavasta ideasta!

  VastaaPoista
 4. Olkaa hyvät vaan, toivottavasti kelpaa.

  VastaaPoista
 5. Heips,

  tänään näyttää tulevan Liv kanavalta ohjelmaa egyptin mau rodusta, ajattelin että varmaan kiinnostaa! klo.17.55-lemmikkieläinten ABC.

  VastaaPoista
 6. Asento muistuttaa mein koiruuden vatsanlämmittelyä auringossa. Ja pentuna nukahti tolleen milloin minnekin. Hyvä että on notkeat nivelet!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin