Terkkuja

Mauno ja Eppu lähettävät terveisiä taiteilijatovereille Mustalle ja Harmaalle. Japanin biennaalissa nähdään!

Kommentit

 1. Missä täällä on se "tykkää"-nappula?

  VastaaPoista
 2. OOOH! OOOHHHHHHH! OOOOOOOHHHHH!! Kumpi? KUMPI??! Mahtavaa! Tää on sitä hiljaisen tiedon vientä ja jakamista ja kaikkee. Kumpi kekkas miten toi tehdään? :-D

  VastaaPoista
 3. Henkilökunta veikkaa Maunoa, vaikka ihan varma ei voi olla. Epulla on tapana lähettää terveisensä kiinalaisille eli kaivaa niin syvälle kuin pääsee ja mielellään kulmaan, mikä tarkoittaa sitä että niitä paakkuja hakataan sitten taltalla irti sieltä pohjasta ja kulmista. Mauno tekee suoraan pintaan ja peittelee jälkikäteen, jolloin useimmiten tulee nättejä lihapullia.

  Mutta voi olla kumpi vaan.

  VastaaPoista
 4. Tarkemmin katsoen tuossa on kyllä aika selkeää kulmamuodostelmaa, eli vaihdan mielipidettäni ja veikkaan Eppua. Sitäpaitsi se löytyi eilen illalla kun me oltiin Maunon kanssa vietetty ilta vetskulla eli ehkä Eppu teki sen ikäväänsä?

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Olen jo pitkään seurannut Maunon ja nyt myöhemmin Epun maukuja. Meillä on vessan kanssa ongelmia. Hiekkaa kulkeutuu ympäri asuntoa ja hajussakaan ei ole kehumista. Mielenkiinnosta kysyisinkin miten teillä vessahommat hoituvat? :)

  Mitä hiekkaa teillä käytetään? Kulkeutuuko tassujen mukana muualle? Puhdistatko hiekan päivittäin? Entä hajuhaitat?

  VastaaPoista
 6. Meillä on käytössä Extreme Classic hiekka, hajuton versio ja siitä tykätään. Tosin nyt tuli äkillisen loppumisen vuoksi ostettua pieni säkki Odour Busteria ja sekin tuntuu hyvältä.

  Henkilökunta siivoaa laatikon aamuin illoin. Aiemmin loota oli kylppärissä ja koko kylppäri oli harmaan hiekkapölyn peitossa, mutta ongelma rajautui sinne. Sitten tuli kakkakaappi ja herrat käyttivät molempia. Nyt on kokeiluluontoisesti pelkkä kakkakaappi käytössä. Tyhjentäessä hieman murusia saattaa rapista kaapin edustalle ja ne vetästään imurilla siitä mahdollisimman usein.

  Hajuja ei normaalikäytössä tule, mutta joskus jompikumpi onnistuu tekemään sellaisen hajupommin asioillaan, että hetkosen tunnistaa nenässään että nurkassa on vessa. Mutta noin normaalisti on hajuton laitos.

  VastaaPoista
 7. Tuollainen taideteos voi syntyä myös yhteistyönä siten että jälkimmäinen pissijä pissaa osittain edellisen paakun päälle. Enivei, kaunista on! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin