Teinipoika Mauno


Henkilökunta on jonkun aikaa katsellut Maunon hieman punoittavaa leukaa ja eilen huomasi siinä pieniä mustia pilkkuja. Diagnoosi oli suhteellisen helppo tehdä - akne. Soitto CatVetiin eikä tarvinnut käydä edes näytillä vaan henkilökunta kävi töiden jälkeen hakemassa pullon VetriDermiä. Onneksi Mauno ei ole vesikammoinen ja muutenkin antaa tehdä hoitotoimenpiteet nätisti (henkilökunnan - ei muiden), joten ainakin ensimmäinen leuan pesu sujui helposti. Toivottavasti tämä auttaa ja ikävä teinivaiva menee pian pois!

Ja ennenkuin kukaan ehtii kysyä: kyllä, ruokakupit ovat keramiikkaa (ei muovia tai terästä, paitsi joskus reissussa) ja kyllä, ne pestään ruokailujen välillä kuumalla vedellä ja ajoittain sitten koneessa.

Ja eiköhän tämä ollut viimeinen niitti sille, että jätetään ensi viikon aiottu URK Maunon osalta väliin.

Kommentit

  1. Maukan leuka on tosi lievän näköinen kyllä, toivotaan että siitä rauhoittuu. Sukulaismies Mannisen leuka sen sijaan on huomattavasti teinimmässä kunnossa ollut mutta todella nopeasti auttaa Oral-B suuvedellä pyyhkiminen. Poikien ongelma tämä tuntuu olevan enemmän, että varmaan osin hormonaalista ja liitän itse sen ainakin osittain kuivaruoan syömiseen (rasvaista, jää ehkä jotain hippuja leukaan).

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että kuva on ns. kuvituskuva, eli ei ole ihan tältä päivältä. On se pahemman näköinen oikeasti. Mutta toivottavasti rauhoittuu. Katsotaanpa auttaako jos kuivaruuan bannaa hetkeksi.

    VastaaPoista
  3. Leuasta en tiedä mutta aika söpön värinen nenä on Maukulaisella... :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin