Mega(foni)masennus


Mauno on masentunut. Megafoni päässä ei ole ollenkaan hyvä. Erityisesti nukkuminen ei meinaa sujua ollenkaan.

Mauno olisi vain sylissä, se on äärimmäisen hellyydenkipeä. Rapsutus on jotain niin ihanaa, että kuola valuu tulvimalla ja hurina käy. Yölläkin piti herättää henkilökunta rapsuttamaan, poikkeuksellisesti ei huutamalla vaan täppäämällä, että olis vähän asiaa. Yleensähän Mauno ei koskaan koske, se istuu vieressä ja huutaa. Nyt henkilökunta heräsi *tap tap* olkapäähän. Pitihän sitä vähän rapsutella ja sitten Mauno kellahti henkilökunnan viereen jatkamaan unia.

Tänään pidettiin pientä taukoa kaulurista henkilökunnan tiukassa valvonnassa, että sai pikkuisen edes rapsutella ja pestä itseään. Mauno on onneksi niin helppo hoidettava, että se ei yhtään vastustele kaulurin laittoa. Se on kyllä kuin Jekyll & Hyde, kotona henkilökunta saa vääntää vaikka minkälaiselle solmulle, antaa lääkkeet, pestä leuan, laittaa kaulurin, mutta herra muuttuu itse paholaiseksi kun lääkärin pitäisi edes tutkia...

Kommentit

  1. Voi Mauno-ressukka,ihan sääliksi käy Maunoa kun katsoo tuota kuvaa.
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva ja ymmärtäväinen henkilökunta kuitenkin Maunolla kun antaa nukkua vieressä ja vapautta kauluristakin.
    Tosi Mummokin nukkuu nykyään useimmat yöt sohvalla, kun parikymppinen kissaliini varaa sängyn jo alkuillasta. Mitäpä sitä ei kissa saa ihmistä tekemään!:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin