Satasella saksalaista pahvia

Jälleen oli maukulaisten taloudessa se päivä, kun saapui ruokalähetys. Onnekkaasti henkilökunta oli paikalla aamulla toimimattoman ovisummerin soidessa (kuuluu tänne, ei pysty avaamaan täältä), ryntäsi roikkumaan ikkunasta ulos ja huutamaan posteljoonille ovikoodia ja välttyi näin 22 kg paketin raahaamiselta postista jalkaisin räntäsateessa. Ei ihan pieni lykästys!


Pojat kuitenkin joutuivat odottelemaan henkilökunnan työpäivän ajan paketin avausta, mutta sitten olikin tutkimusmatkojen aika. Mauno on selvästi kiinnostuneempi tutkimaan outoja asioita, Eppu käväisee paikalla, toteaa että jahah, tämmöistä, ja jatkaa touhujaan.


Laatikko sisälsi pääosin Maunon nykyistä pääruokaa Mäymöriä (johon henkilökunta ujuttaa Epun annoksista raakaa lihaa pienenä silppuna). Edellisessä tilauksessa olleista jellypusseista kalkkuna ja kana todettiin Maunolle kelpaamattomiksi, joten tilalle otettiin uutuutena taimenta, sekä vanhaa tuttua kania, joka ei herkkua ole, mutta kelvannee useimmiten. Kastikevaihtoehdoista otettiin edelleen ankka&porkkanaa, kalkkuna&papua ja tonnari&hernettä. Niistä Mauno tykkää, joskin ankasta vähiten.


Lisäksi otimme valikoiman myös tölkkiruokaa. Säästämme ehkä kana&kinkun jouluun. Ihmetellen suhtaudumme myös kana&tomaatti-ruokaan, kun yleensä puhutaan että tomaatti on kissalle myrkkyä. No, ainakin Maunolle se on maistunut.


Poikien mielestä parasta lähetyksessä olivat tietysti jälleen pahvilaatikko ja ne vihreät narut sen ympärillä. Tällä kertaa ei tilattu yhtään lelua, koska pojilla on leluja enemmän kuin lääkäri määrää. Uusia pyritään siis olemaan hankkimatta.

Kommentit

 1. Teillä tuntuu summeri olevan kestorikki, jos oikein olen ymmärtänyt. Laita taloyhtiölle valitus, johon tulee Maunon ja Epun tassunjäljet ja jossa kerrotaan nälkäkuoleman uhkaavan poikia, jos ruokalähetykset eivät pääse perille.

  Maunohan tuntuu syövän Mäymöriä jo enemmän kuin Mäykynen. Tosin kyllä Mäykynenkin lisäisi sen määrää ruokavaliossaan, mutta täällä on niin julma henkilökunta, että pakko on syödä kaikkea muutakin. Tosin meillä ei niin kauheasti nirppailla muillekaan ruoille.

  VastaaPoista
 2. Joo, meidän summerihan ei ole "koskaan" eli meidän asumisaikana toiminut, eli 2,5 vuotta se on ollut rikki. Se on koko talon ongelma, suurimmalla osalla ei taida toimia, mutta kun talo on niin vanha ja samoin järjestelmä niin ei saa enää varaosia. Kuulemma maksaa 60.000 uusi ja kun on kattoremonttia ja piharemonttia ja muuta tulossa niin...

  Mauno syö nykyään melkein pelkkää Mäymoriä, ja koska hän kertakaikkiaan kieltäytyy syömästä sellaista mistä ei tykkää (kuten liha) niin herra saa sitten syödä mitä syö. Eppu taas syö melkein pelkästään lihaa... Ja Mauno syö myös RC allergiaraksuja, Eppu taas ei syö raksuja... jne.

  VastaaPoista
 3. Ruokalähetyspäivät on meillä niitä kaikista parhaimpia ;) Kaikki kolme oli viimeksikin itse laatikossa, viis siitä mitä tallataan, mutta kun se laatikko tuli.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin